FØLG OSS:

Gladmelding fra marked

Vi kan med glede meddele at vi nå har nådd vårt nøkterne budsjett for sponsorinntekter dette året. Men det betyr ikke at vi er fornøyde og nå skal det fortsettes å jobbe inn flere sponsorer som vil være med.

Tore Jobs er veldig fornøyd:
Det er veldig gledelig at delmål 1 er nådd, nemlig å nå budsjettet. Jeg må først og fremst takke næringslivet i Halden som har tatt meg veldig godt imot. Nå skal det jobbes med å få med enda flere sponsorer med på laget. Dette er ikke bare med på å skal skape en bra plattform for denne for denne sesongen, men også neste. Det er fortsatt flere produkter å selge; det er ledig hjelm-, vantreklame, plexiglass, personlig sponsor og mye mer.

Ønsker din bedrift å være med på laget? Kontakt Tore Jobs

TLF: 907 44 966 
MAIL: torejobs@gmail.com / marked@comethockey.no

Foto: Sofie Kitterød

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *