FØLG OSS:

Gladnyhet fra Tore Jobs

Styreleder Bjørn Hofgaard, økonomiansvarlig Thorbjørn Danielsen og markedsleder Tore Jobs har satt seg ned for å få en status angående sponsorer pr. 31/8 2018. De kan med stor glede fortelle at næringslivet viser tillit til Comet og den måten Tore Jobs presenterer Comet på. På den korte tiden Tore har jobbet har man pr 31/8-18 passert fjorårets totale sponsorinntekter.

De er alle fornøyde med dette. Det er en hard vei videre til man passerer årets sponsorbudsjett, men pr dags dato ligger Comet bra an. Tore Jobs er glad for at næringslivet i Halden har vist tillit til Comet. En grunn for at næringslivet har gitt oss tillit videre er den gode jobben som har blitt lagt ned tidligere år, dette er jeg takknemlig for. Gamle sponsorer er med videre, flere har økt, samt at nye sponsorer har signert avtaler med Comet.

Økonomiansvarlig Thorbjørn Danielsen har følgende å si:
Vi er fornøyd med responsen på sponsormarkedet som nå har resultert i at vi nå nådd fjorårets sponsorinntekter. Vi må fortsatt jobbe beinhardt for å nå budsjett. Det har blitt gjort en god jobb tidligere år og nå med Tore, dette bærer frukter slik at klubben nå har en ryddig økonomi.

Foto: Kristian Bjørneby, Halden Arbeiderblad

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *