FØLG OSS:

Halden Auto AS inn som bronsesponsor i Comet

Halden Auto AS og Comet Halden Elite kan i dag meddele at partene har signert en sponsoravtale for sesongen 18/19. Bilforhandleren på Sørlifeltet går inn som bronsesponsor i klubben.

Tore Jobs er fornøyd med avtalen:
Det er alltid gledelig med en ny sponsor inn. Dette viser at de har troen på det vi driver med i Comet for tiden. Skal Comet opp og frem er det helt kart essensielt og viktig at nye sponsorer kommer inn og bidrar.

Om Halden Auto:
Bilforhandleren Halden Auto AS er en merkeforhandler av Mercedes og Peugeot både person- og varebiler. I tillegg til nye biler er det også et stort utvalg av bruktbiler. I dag er det 24 ansatte fordelt på salgsavdeling, administrasjon og verksted.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *