FØLG OSS:

Siste hovedsponsoren på plass!

Vi er glade for å presentere at den siste hovedsponsoren er på plass; Ringstad Eiendom AS. Ringstad Eiendom AS har i flere sesonger vært gullsponsor for Comet, men blir den kommende sesongen en av klubbens hovedsponsorer.
Tore Jobs er fornøyd med avtalen:
Jeg er helt klart veldig fornøyd med å ha den 5. hovedsponsoren på plass. Nå har vi fem solide og gode Haldenbedrifter som hovedsponsorer. Nå skal det jobbes videre de neste ukene, og det kommer til å bli mange interessante møter.

OM:
Ringstad Eiendom har i mer enn 25 år drevet med utvikling, forvaltning, og utleie av næringseiendommer. Selskapet eier i dag ca 22.000 kvm næringsareal for utleie fordelt på 13 eiendommer. Alle med beliggenhet i Halden og omegn. Vi forvalter og drifter alle våre eiendommer selv, og legger stor vekt på god oppfølging og personlig service. Vi etterstreber best mulig tilpasning av lokalene etter den enkelte leietakers behov.11

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *