Skuffende tap i Oslo

1.Periode

03.45 Utvisning (COM) 2 minutter H.Borgersen – Slashing
13.30 Utvisning (COM) 2 minutter J.Nipe – Slashing

Hasle-Løren starter perioden best. Comet klarer ikke helt å få etablert spill gjennom hele perioden og det svinger litt frem og tilbake. En kjedelig periode.

Skudd: 8-8
Utvisningsminutter: 0-4

2.Periode

21.08 0-1 MÅL (COM) D.Nygård (O.Pihlström, R.Olsen-Syversen)
27.18 Utvisning (H/L) 2 minutter A.Sørvik – Slashing
27.50 Utvisning (COM) 10 minutter G-A.Karrestad – Usportslig oppførsel
30.25 Utvisning (H/L) 2 minutter A.Sørvik – Slashing
30.43 0-2 MÅL (COM) P.Gintautas (S.Westin) PP1
32.36 0-3 MÅL (COM) H.Vaglen (J.Jasinevicius, O.Sydvold)
33.43 Straffeslag (H/L) R.Juell – Bom
36.41 1-3 MÅL (H/L) P.Olivenstram (P.Andersen, J.Borgersen)
39.55 2-3 MÅL (H/L) R.Juell (F.Csisar, A.Sørvik)

I den andre perioden starter Comet litt vassere og får i gang spillet sitt. Dan Nygård får inn en retur etter at Syversen passer til Pihlström som fyrer i slottet. 0-2 kommer i powerplay, Gintatutas får en pasning fra Westin og fyrer av et kjapt skudd som går inn. Det skal fortsette å gå Comets vei, 0-3 kommer etter press fra Comet. Sydvold finner Jasinevicius i slottet, pucken danser på mållinja og Vaglen får pirket inn pucken. Minuttet etter 3-0 scoringen feller Holme Hasle-Lørens Juell og hjemmelaget får tildelt et straffeslag. Der prøver Juell å dra pucken opp på bladet, men mister den på veien opp. Mot slutten av perioden mister Comet tempoet i spillet sitt og Hasle-Løren reduserer til både 1-3 og 2-3 før periodeslutt.

51.02 Utvisning (COM) 2 minutter D.Nygård – Slashing
55.00 5-3 MÅL (H/L) A.Sørvik (F.Csisar, R.Juell)
57.30 Utvisning (H/L) 2 minutter R.Sørensen – Tripping
57.30 Timeout (COM)
58.00 5-4 MÅL (COM) U.Cizas (D.Nygård, H.Vaglen) PP1
58.14 Utvisning (COM) 10 minutter J.Jasinevicius – Usportslig oppførsel
58.32 Utvisning (H/L) 2 minutter R.Juell – Slashing

Csisar får pucken av Mørk tidlig i perioden og skyter inn 3-3 bak Tuukka Smura. Etter at Comet drar på seg 2 utvisninger er ikke Hasle-Løren nådige. 4 sekunder etter Nipe drar på seg en utvisning setter Sørvik inn 4-3 i powerplay. De neste 10 minuttene er preget av mye surr fra Comet sin side og Hasle-Løren setter enkelt inn 5-3 ved A.Sørvik. Surret fortsetter og det er ikke før Hasle-Løren drar på seg en 2 minutter at Comet velger å ta en timeout. 30 sekunder etter timeouten setter Comet en redusering, men det er dessverre for sent.

Skudd: 16-12
Utvisningsminutter: 4-16