FØLG OSS:

Sponsoroppdatering!

Thon Hotel Halden

Vi er glade for kunne fortelle at Thon Hotel Halden fortsetter som samarbeidspartner i Comet. Thon Hotel har vært med i flere sesonger nå og er en viktig sponsor hvor vi blant annet bruker deres lokaler til frokostmøter og overnatting til spillere.

Om Thon Hotel Halden:
Hotellet ligger idyllisk til ved bryggepromenaden i Halden, med utsikt over indre havn og vakre Fredriksten Festning. Hotellet har egen restaurant, og på sommeren kan vi tilby en stor uteservering som går helt til bryggekanten. Thon Hotel Halden har også kurs- og konferanselokaler for totalt 380 personer.

 

Rema 1000 Risum

Vi er glade for å annonsere at Rema 1000 Risum har signert en sponsoravtale med Comet. Rema 1000 Risum åpnet sine dører desember 2014 og har siden den gang drevet godt. Daglivarebutikken velger nå å gå inn som sponsor for Comet sesongen 18/19 noe vi er veldig glade for.

Velkommen med på laget, Rema 1000 Risum

Om Rema 1000:
REMA 1000 AS omfatter virksomheten til REMA 1000 i Norge og Danmark. Virksomheten eies 100% av Reitangruppen. REMA 1000 er Norges ledende dagligvarekjede og en av landets sterkeste merkevarer.
REMA 1000 AS omfatter virksomheten til REMA 1000 i Norge og Danmark. Virksomheten eies 100% av Reitangruppen. REMA 1000 er Norges ledende dagligvarekjede og en av landets sterkeste merkevarer.
Siden 1979 har REMA 1000 tilbudt kunder over hele landet et godt valgt utvalg av dagligvarer av god kvalitet til de laveste prisene.

Power Halden

Power Halden har re-signert sin avtale med Comet og fortsetter som samarbeidspartner for de grønne. Power Halden åpnet dørene i mai 2017 da kjeden byttet navn fra Expert til Power. Power Halden holder til på Høvleriet.

Om:
POWER-suksessen startet i Danmark i 2015. Senere åpnet vi i Finland og Sverige, og i mai 2017 kom POWER til Norge.

I POWER ønsker vi alltid å ligge ett steg foran, fordi vi vet at smarte, effektive løsninger holder prisene lave, samtidig som det gir den beste handleopplevelsen for kundene.

Vi kaller butikkene våre POWER-butikker og de er fylt opp av ENGASJERTE medarbeidere, et GIGANTISK produktutvalg – og alltid OPPDATERTE nettpriser.  Prisroboten skanner markedet og oppdaterer prisene på nett og på digitale prisskilt i våre POWER-butikker. 06

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *