FØLG OSS:

Velykket kick-off for sponsorer!

Det ble onsdag avholdt kick-off for sponsorer på VIP lokalene i Halden ishall. 34 sponsorer fordelt på 17 bedrifter var tilstede og med styret, støtteapparatet, laget, sponsorer og andre inviterte var det ca. 80 personer på plass.

Det hele startet med at styreleder Bjørn Hofgaard ønsket velkommen før alle inntok veldig bra mat fra Kokkekollektivet. Etter dette tok Bjørn igjen ordet og fortalte litt om klubben, samt jobben Tore Jobs hadde gjort. Han kunne også fortelle at Tore Jobs fortsetter som markedsleder i Comet, før han ga ordet videre til Tore Jobs. Tore Jobs fortalte at han var veldig fornøyd med måten næringslivet i Halden hadde tatt han i mot på. Samt veien videre for å profesjonalisere Comet på alle plattformer.

Etter dette var det klart for spillerpresentasjon. Hans Petter Andreassen startet det hele med å stille spørsmål til årets trenerteam Göran Hermansson og Lasse Fjeldstad før han presenterte hver enkelt spiller. Alle spillerne fikk diverse spørsmål og fellesnevner for svarene var at alle fortalte om en meget bra gruppe spillere som har troen på sesongen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *