FØLG OSS:

Comet Halden Elite informerer

Jaunius Jasinevicus har avlagt en positiv A-prøve på et stoff som står på WADAs liste over forbudte stoffer og legemidler. Som klubb vil vi opptre korrekt i henhold til gjeldende regler. Comet tar sterk avstand fra bruk av enhver form for doping og har nulltoleranse for dette. Vi beklager på det sterkeste det som har skjedd, men vi har også i tankene at det er en person som er berørt.

Comet vil samarbeide med Antidoping Norge i den videre prosessens. Jasinevicus er fra dags dato suspendert fra treninger og kamper i Comet frem til endelig avgjørelse foreligger.

Jaunius Jasinevicius har følgende å si:
Jeg beklager på det sterkeste ovenfor sponsorer, frivillige, fans, klubben, Hockey-Norge og mitt Litauiske landslag. Jeg har dessverre testet positivt på en dopingprøve og fikk informasjon om dette i går. Videre informerte jeg Sport med en gang. I dag har jeg vært i kontakt med antidoping Norge og fortsetter samarbeidet med de fremover.

Trolig kommer dette fra bruk av et kosttilskudd der det viser seg at det inneholder et stoff som står på dopinglisten. Jeg er klar over at det er min oppgave og kontrollere hva jeg inntar. Det er en veldig tøff situasjon for meg, hockey er livet mitt. Jeg vil gjerne ha litt privatliv nå i denne ekstremt tøffe situasjonen og spørsmål henvendes til Runar Eidissen i Sport.

Jeg har en oppfordring til alle andre idrettsutøvere, sjekk alltid innholdsfortegnelsen på kosttilskudd flere ganger før det inntas.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *