03:55 Utvisning Hasle-Løren R. Sørensen 2 minutter for slashing
06:00 MÅL 1-0 Comet G. Karrestad (O. Jigarp)
06:12 MÅL 1-1 Hasle-Løren A. Sørvik (F. Csisar)
13:38 Utvisning Hasle-Løren P. Andersen 2 minutter for roughing

Skudd: 18-11
Utvisningsminutter: 0-4

Perioden starter rolig for begge lag. Etter tre minutters spill kommer kampens første sjanse til Comet ved Karrestad. Minutter senere kommer Gintautas alene med mål, og Sørensen hos Hasle-Løren må ty til en slashing for å stoppe han. Etter 6 minutter kommer kampens første scoring ved Karrestad, assistert av Jigarp. 4. rekka leverte denne perioden. Comet er i ledelsen i kun 12 sekunder før Sørvik utligner med et skudd fra slottet.

2.Periode

21:35 MÅL 1-2 Hasle-Løren F. Løvdahl (E. Hopen)
22:25 Utvisning Hasle-Løren C. Tinn 2 minutter for hooking
23:14 MÅL 2-2 Comet R. Olsen Syversen (D. Nygård, A. Høvik) (PP1)
24:29 MÅL 2-3 Hasle-Løren P. Olivenstram (C. Thinn, R. Sørensen)
26:04 MÅL 2-4 Hasle-Løren A. Sørvik (T. Juell, F. Csisar)
27:04 Utvisning Hasle-Løren P. Andersen 2 minuter for tripping
30:36 Utvisning Hasle-Løren A. Sørvik 2 minutter for høy-kølle
33:42 Utvisning Comet 2 minutter grunnet for mange spillere på isen

Skudd: 13-5
Utvisningsminutter: 2-6

Hasle-Løren går opp i ledelsen på et skudd fra siden. Comet utligner til 2-2 i overtall når Nygård finner Syversen som setter enkelt i mål. Olivenstram sender Hasle-Løren i ledelsen på ny når han setter inn en retur. 2-4 kommer ved et skudd i slottet.

3.Periode

43:24 Utvisning Hasle-Løren S. Rødberg 2 minutter for cross-checking
46:11 MÅL 3-4 Comet D. Nygård (R Olsen Syversen, O. Pihlström)
58:33 Timout-Comet
58:52 Goalie out-Comet
59:07 MÅL 4-4 Comet U. Cizas (J. Jasinevicius, D. Nygård)

Skudd: 11-5
Utvisningsminutter: 0-2

Comet reduserer til 3-4 Nygård 6 minutter ut i 3. periode, en scoring dommeren først annullerer før den senere blir godkjent. Comet har mye puck, men skaper ikke de alt for store sjansene. Etter timeout og keeper ut så utligner Syversen til 4-4 med 53 sekunder igjen av perioden.

SD

61:43 Utvisning Comet D. Nygård 2 minutter for tripping
64:00 Utvisning Hasle-Løren R. Sørensen 5+20 minutter for slashing
64:24 Utvisning Hasle-Løren F. Csisar 10 minutter for dårlig oppførsel
64:50 MÅL 4-5 Hasle-Løren R. Juell (P. Andersen) (SH1)

Skudd: 4-2
Utvisningsminutter: 2-35

Begge lag har sine muligheter i overtall, men med 10 sekunder igjen av kampen kommer Juell alene med Smura og setter inn vinnermålet.