04:45 Utvisning Comet H. Vaglen 2 minutter for hooking
05:46 Utvisning Narvik B. Byrkjeland 2 minutter for slashing
13:08 Utvisning Comet O. Pihlström 2 minutter for slashing
17:39 Utvisning Narvik J. Engstrøm 2 minutter for albuetakling
19:17 MÅL 0-1 Comet C. Berg (D. Nygård, J. Jasinevicius) (PP1)

Skudd: 12-8
Utvisningsminutter: 4-4

Kampen starter jevnt, og utover i perioden tar Narvik mer og mer over uten at de store sjansene kommer. Begge lag har muligheten i overtall, og Comet har et stolpeskudd fra Gintautas. Etter 17:30 kommer Gintautas også alene med Partanen, men skuddet går utenfor. Comet får etter dette en ny mulighet i PP, et overtall Comet har mange skudd. Berg sender Comet i ledelsen med et skudd fra blå.

2.Periode

20:27 MÅL 0-2 Comet O. Sydvold Johannessen (P. Gintautas, C. Berg)
24:36 MÅL 1-2 Narvik A. Niskakangas (M. Nordlund, B. Byrkjeland)
25:21 MÅL 2-2 Narvik C. Santanen (S. Falk-Larsen, V. Jörnevik)
25:45 Straffe Narvik-BOM
27:00 Utvisning Narvik S. Mangersnes 2 minutter for interference
27:05 MÅL 2-3 Comet R. Olsen-Syversen (J. Jasinevicius) (PP1)

Utvisningsminutter: 4-6

Comet øker ledelsen allerede etter 27 sekunder når Gintautas finner Sydvold alene i slottet på en overgang. Niskakangas reduserer for Narvik når han får pucken i slottet og setter den i mål, minuttet senere utligner Santanen til 2-2 når han plukker opp pucken foran mål. Narvik har muligheten til å gå opp i ledelsen på straffe, men Smura redder. Comet går på ny opp i ledelsen i PP når Syversen styrer en puck fra Jasinevicius på blå. Cizas øker ledelsen til 4-2 når han får gå upresset i slottet og sette pucken i mål.

3.Periode

43:15 Utvisning Narvik S. Mangersnes 2 minutter for slashing
45:55 Utvisning Comet J. Nipe 2 minutter for roughing
45:55 Utvisning Narvik 2 minutter grunnet for mange spillere på isen
45:58 MÅL 2-5 Comet A. Høvik (M. Bjørsland)
56:06 Keeper ut-Narvik
57:35 MÅL 2-6 Comet P. Gintautas (S. Westin)

Skudd: 5-9
Utvisningsminutter: 4-2

Comet får muligheten til å øke ledelsen i overtall uten at de store sjansene skapes. Høvik øker ledelsen til 5-2 når han setter inn returen på et skudd fra Bjørsland. Med 4 minutter igjen av kampen tar Narvik ut keeperen i håp om flere reduseringer, men Gintautas kommer fastsetter sluttresultatet til 2-6 i åpent mål.