00:25 MÅL 1-0 Gjøvik M. Mathisen
10:19 Utvisning Gjøvik A. Konradsson 2 minutter for hooking

Skudd: 10-7
Utvisningsminutter: 2-0

Mathisen sender Gjøvik i ledelsen etter kun 25 sekunder når han skyter et skudd fra vinkelen foran en dekket Smura. Begge lag har sine skudd på mål etter dette, uten at det er av de farlige slaget. Comet får muligheten til å utligne i overtall, men leverer et svakt overtall. Gjøvik har en stor mulighet på slutten av perioden men Smura redder skuddet etter en tversoverpasning.

2.Periode

23:40 MÅL 1-1 Comet P. Gintautas (U. Cizas, J. Jasinevicius)
25:15 Utvisning Comet H. Holme 2 minutter for slashing
29:35 Utvisning Comet U. Cizas 2 minutter for slashing
35:21 MÅL 1-2 Comet H. Vaglen (R. Olsen-Syversen, D. Nygård)
37:40 Utvisning Gjøvik E. Slåsletten 2 minutter for interference
37:40 Utvisning Comet P. Gintautas 2 minutter for roughing
38:08 MÅL 2-2 Gjøvik K. Planics (S. Johannessen, L. Rimjans)
38:36 Utvisning Gjøvik A. Nyland 2 minutter for hooking

Skudd: 17-12
Utvisningsminutter: 4-6

Gjøvik starter perioden med press, men allerede etter 3 minutter utligner Gintautas for Comet når han kommer alene med mål etter å ha blitt spilt fri fra Cizas. Gjøvik har flere muligheter etter dette, men Smura varter opp med flere bra redninger. Vaglen sender Comet i ledelsen etter 35:21 når han kliner pucken i mål etter flott framspill av Syversen og Nygård. Med 2 minutter igjen av perioden utligner Planics til 2-2 når han setter inn en retur etter skudd fra blå.

3.Periode

40:31 MÅL 2-3 Comet P. Gintautas (H. Vaglen, U. Cizas) (PP1)

Utvisningsminutter: 2-4

Gintautas sender Comet i ledelsen etter kun 31 sekunder når han plukker opp pucken foran mål og setter den bak Fredriksson som ligger nede. Comet fortsetter presset etter dette og har flere muligheter til å øke ledelsen. Gjøvik får muligheten til å utligne i overtall, uten at det resulterer i scoring. I det Gjøvik blir fulltallige kommer Cizas alene med keeper, men klarer ikke å overliste Fredriksson.  Gjøvik tar timeout og ut keeper uten at det resulterer i scoring og Comet vinner 3-2.