00.46 Utvisning (NAR) 2 minutter R.Lindström – Tripping
06.06 Utvisning (COM) 2 minutter J.Jasinevicius – Hektning
12.05 1-0 MÅL (NAR) K.Skjervold (S.Åström, A.Bockelie)
13.21 Utvisning (COM) 2 minutter lagstraff – For mange spillere på isen
18.45 Utvisning (NAR) 2 minutter J.Engstrøm – Slashing

Kampen starter med noen småsjanser begge veier. Lagene føler litt på hverandre. Narviks første PP i kampen skaper mange store sjanser for hjemmelaget, men Comet holder tett. Etter litt frem og tilbake kommer Narvik seg ut av egen sone og inn i Comets, der finner Narvikspillerne hverandre godt og unggutten Kristoffer Skjervold finner nettmaskene på backhand og bamsene flyr ut på banen. Perioden avsluttes som den starter med spill frem og tilbake begge veier.

Skudd: 8-9
Utvisningsminutter: 4-4

2.Periode

30.40 2-0 MÅL (NAR) A.Niskakangas (K.Byrkjeland, M.Mossin)
30.51 Utvisning (NAR) 2 minutter M.Davids-Lind – Høy kølle
32.02 3-0 MÅL (NAR) K.Skjervold (C.Santanen, T.Trondsen) SH1
35.11 Utvisning (NAR) 2 minutter K.Byrkjeland – Holding av kølle

Den andre perioden starter som den første avsluttet. Comet får et par store sjanser men klarer ikke å sette pucken. Det samme gjør Narvik men Tuukka Smura i Cometmålet varter opp med noen skikkelige redninger. Litt over halvspilt periode lemper Narvik pucken ut i midtsonen, der kommer Niskakangas i full fart, han går et par meter over blå og fyrer av et slagskudd rett i korset, fint mål. Rett etter målet drar Narvik på seg en 2 minutter, men hjemmelaget er sterke i undertall og setter inn 3-0.

Skudd: 8-12
Utvisningsminutter: 4-0

3.Periode

43.36 4-0 MÅL (NAR) A.Niskakangas
45.21 5-0 MÅL (NAR) A.Vyhonsky (A.Hälldahl, A.Bockelie)
45.33 Utvisning (NAR) 2 minutter A.Åström – Slashing
46.27 Utvisning (COM) 2 minutter H.Vaglen – Tripping
51.25 6-0 MÅL (NAR) M.Davids-Lind (A.Niskakangas, K.Byrkjeland)
53.29 Utvisning (NAR) 2 minutter K.Skjervold – Tripping
55.41 Utvisning (COM) 10 minutter personlig H.Holme – Usportslig oppførsel
56.27 Utvisning (COM) 2 minutter J.K.Nipe – Roughing
56.27 Utvisning (NAR) 2 minutter A.Niskakangas – Roughing
56.27 Utvisning (NAR) 10 minutter personlig A.Niskakangas – Usportslig oppførsel
57.15 Utvisning (NAR) 2 minutter J.Engstrøm – Slashing
58.54 6-1 MÅL (COM) O.Sydvold ( S.Westin, H.Vaglen)

Comet har et par giftige sjanser i starten av tredje, men klarer ikke å sette pucken. Narvik derimot fortsetter å være effektive, etter et lissepass fra en Cometspiller blir Niskakangas hos Narvik alene mot Smura, Narviks finne er kald og drar ut Smura, 4-0 til Narvik. Etter dette ser det ut til at Comet faller litt sammen, og Narvik fortsetter å være effektive 5-0 kommer etter mer surr fra Comet i egen sone. Narvik fortsetter å produsere fremover. De blåkledde kommer i en 4-2 situasjon og spiller rundt Cometspillerne og setter enkelt inn 6-0. Etter halvspilt siste periode virker det som Comet har gitt opp og har begynt å tenke på morgendagen. Det blir også en del gruff i forskjellige settinger. Med drøye 1 minutt igjen setter Comet inn en redusering i powerplay, Ole Sydvold Johannessen er målscorer.

Skudd: 16-10
Utvisningsminutter: 18-14