00:40 Utvisning Storhamar YA K. Blystad 2 minutter for tripping
02:57 MÅL 0-1 Comet D. Nygård (S. Westin)
04:48 Utvisning Storhamar YA M. Moshølen 2 minutter for slashing
10:00 MÅL 0-2 Comet S. Westin (D. Nygård, O. Pihlström)
12:39 MÅL 0-3 Comet J. Nipe (O. Pihlström, S. Westin)
14:26 Utvisning Storhamar YA Ø. Mikkelsen 2 minutter for hooking
16:32 MÅL 0-4 Comet P. Karlsen-Wessel (H. Borgersen, R. Olsen-Syversen)
18:54 Utvisning Comet D. Nygård 2 minutter for hooking
19:42 Utvisning Storhamar YA 2 minutter grunnet for mange spillere på isen

Skudd: 3-25
Utvisningsminutter: 8-2

Comet får tidlig et overtall, men skaper ikke de store sjansene. Nygård setter 0-1 alene med keeper etter en bra pasning fra Westin. Comet har flere sjanser til å øke ledelsen, blant annet i overtall uten at det resulterer i scoring. Westin legger på til 0-2 fra siden. Nipe setter 0-3 med et skudd fra slottet og mens han feirer med å sope isen og applaudere seg selv velger Storhamar YA å ta timeout. Wessel legger på til 4-0 når han setter pucken i mål fra blå.

2.Periode

20:39 Utvisning Storhamar YA 2 minutter grunnet for mange spillere på isen
21:32 MÅL 0-5 Comet P. Gintautas (U. Cizas, A. Høvik) (PP2)
23:24 MÅL 0-6 Comet P. Karlsen-Wessel (E. Egeland, R. Olsen-Syversen)
23:24 Keeperbytte Storhamar YA
25:11 MÅL 1-6 Storhamar YA K. Blystad (E. Johansen, B. Eriksen)
31:52 MÅL 1-7 Comet O. Pihlström (D. Nygård, P. Karlsen-Wessel)
33:06 Utvisning Storhamar YA A. Vold 2 minutter for høy kølle
35:11 MÅL 1-8 Comet R. Olsen-Syversen (H. Valgen, P. Karlsen-Wessel)
37:48 MÅL 2-8 Storhamar YA R. Beritsveen (M. Moshølen, D. Langseth)

Skudd: 8-19
Utvisningsminutter: 4-0

Comet får tidlig overtall og det resulterer med scoring når Gintautas klinker pucken i mål. Wessel øker ledelsen 0-6 med et skudd høyt i slottet. Storhamar reduserer til 1-6 når Blystad setter pucken i mål etter mye klabb-og-babb i egen sone. Etter mange store sjanser for Comet sin del setter Pihlström pucken i mål etter en retur. Syversen øker ledelsen til 1-8 når han lemper pucken på mål fra blå. Storhamar YA reduserer nok en gang når Beritsveen setter inn en retur etter et skudd dra Moshølen.

3.Periode

42:47 MÅL 2-9 Comet R. Olsen-Syversen (H. Vaglen, E. Egeland)
46:58 Utvisning Storhamar YA A. Vold 2 minutter for holding
47:34 MÅL 2-10 Comet A. Høvik (P. Gintautas, S. Westin) (PP1)
48:27 Utvisning Comet D. Nygård 2 minutter for holding
51:00 MÅL 2-11 Comet D. Nygård (O. Pihlström)
51:41 Utvisning Storhamar YA Ø. Mikkelsen 2 minutter tripping
55:29 Utvisning Comet F. Løken Pedersen 2 minutter for hooking
56:53 Utvisning Storhamar YA M. Aalerud 2 minutter for tripping
56:53 Utvisning Comet P. Gintautas 2 minutter for diving

Skudd: 5-18
Utvisningsminutter: 6-6

Perioden startet med en stor sjanse når Egeland finner Bjørsland fri foran mål. Syversen setter 2-9 etter flotte kombinasjoner av rekken med Egeland, Vaglen og Syversen. Etter 5 minutter spill av perioden smeller Pihlström pucken i stolpen. 2-10 kommer i overtall når Høvik styrer pucken over keeper og i mål. Nygård øker ledelsen til 2-11 når han skjærer inn fra siden og setter pucken i mål. Comet får på ny sjansen i overtall og Syversen har et skudd i stolpen. Det blir ingen flere scoringer og Comet vinner 11-2