FØLG OSS:

COMEBACK!

Einar Egeland har trent med Comet de siste ukene, og nå er det klart. Einar gjør comeback i den grønne drakten. En av Comets viktigste spillere de siste sesongene har signert en ny kontrakt frem til jul, men det kan bli aktuelt å forlenge. Einar kom tilbake til Comet før 12/13 sesongen og ble raskt en favoritt med sine taklinger og underholdene hockey.  De siste sesongene har Einar endret litt på spillestilen og virkelig blitt en «lirare» som de siste sesongene har bøttet inn poeng. Forrige sesong leverte Egeland solide 47 poeng på 30 kamper, han spilte også 3 kamper for Sparta noe som endte med en assist.

En stor takk også til Byens Hockeyspiller Halden som vært med å bidra på denne signeringen.

Glenn Johansen i Sport er fornøyd med signeringen:

Einar har trent med oss en stund den siste tiden og sagt seg positiv til å bidra, dersom klubben hadde behov for det. Vi kjenner hans kvaliteter godt både på og utenfor isen, og er trygge at dette er positivt for laget og klubben. Begge parter er enige om å se på muligheten for å forlenge avtalen, men dette skal vurderes i løpet av deptember. Nå har Einar pappaperm og får nå dagene til å gå opp, så får vi ta en ny vurdering ila. desember. Einar erstatter i utgangspunktet Klang, samtidig som vi ser gevinsten av å få inn mer muskler, erfaring og rutine. Einar er en lokal spiller som bare har blitt bedre og bedre for hver sesong etter at han kom hjem. En spiller som stille krav både på og utenfor isen.

Foto: Sofie Kitterød

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *