Grei seier mot Storhamar YA

1.Periode

03:51 Utvisning (COM) 2 minutter P.Gintautas – Tripping
18:44 1-0 MÅL (COM) J.K.Nipe (U.Cizas)

Comet viser allerede i den første perioden hvordan spillet blir i denne kampen. I hele perioden er det Comet som setter press på gjestene fra Hamar. Ting som er verdt å nevne i denne perioden er på rundt 16 minutter da Syversen kommer seg fri og alene mot keeper, men brenner den langt over. 3 minutter senere går det endelig veien da Cizas tar en hel runde rundt i angrepssonen før han finner Jesper Kolle Nipe forran mål, 1-0.

Skudd: 20-6
Utvisningsminutter: 2-0

2.Periode

24:43 Utvisning (COM) 2 minutter F.Løken-Pedersen – Tripping
27:27 Utvisning (STO) 2 minutter T.Søby – Puck Out
28:51 2-0 MÅL (COM) E.Egeland (R.Olsen-Syversen)
38:36 Utvisning (STO) 2 minutter N.Arnseth – Hekting

Den andre perioden fortsetter med Comet-press. Det er nok en periode der det ikke skjer det alt for store. Syversen får tidlig straffe dømt med seg, men klarer ikke utnytte sjansen. I løpet av perioden skaper også personlige feil hos Comet sjanser for Storhamar YA, men gjestene utnytter ikke mulighetene.
2-0 Kommer ved at Syversen slipper pucken til Egeland som skyter fra noe skrått hold, pucken spretter over Storhamarkeeper og inn i mål.

Skudd: 14-3
Utvisningsminutter: 2-6

3.Periode

40:32 3-0 MÅL (COM) H.Vaglen (R.Olsen-Syversen, I.Cetvertak)
40:54 4-0 MÅL (COM) P.Gintautas (D.Nygård, S.Westin)
43:09 Utvisning (STO) 2 minutter H.Heen – Krysstakling
44:31 5-0 MÅL (COM) P.Gintautas  (R.Olsen-Syversen)
48:39 Utvisning (STO) 2 minutter N.Arnseth – Tripping
48:39 Utvisning (COM) 2 minutter O.Pihlström – Diving
50:15 6-0 MÅL (COM) R.Olsen-Syversen (C.Berg, M.Bjørsland)
50:35 Utvisning (COM) 2 mintter A.Holberg – Sen Takling
55:59 Utvisning (STO) 2 minutter R.Beritsveen – Roughing
55:59 6-1 MÅL (STO) A.Vold – Straffe

Det løsner for Comet i starten av den tredje perioden. Etter 3 mål på under 5 minutter er det bare for hjemmelaget å surfe inn seieren. Med 4 minutter igjen av kampen får Storhamar YA tildelt straffeslag, tidligere Cometspiller Anders Vold bommer på den første straffen, men dommertrioen bestemmer seg for at den skal taes om igjen, Vold bommer ikke to ganger og setter inn reduseringen. En grei seier for hjemmelaget på en helt middels dag.

Skudd: 15-10
Utvisningsminutter: 6-6