FØLG OSS:

Klart for toppkamp i Halden ishall

Grüner har fått en veldig bra start på sesongen etter og ha forsterket laget bra i sommer med blant annet tidligere Comet-spiller Victor Zetterberg. Laget fra Oslo innehar i dag 2. plassen på tabellen kun 2 poeng bak Comet. Lagene møttes 4 ganger forrige sesong, noe som endte med tre seire til Comet og et til Grüner.

Göran Hermansson før kampen:
En ny og spennende kamp i Halden ishall i dag. En tredjedel av serien er spilt og både vi og Grüner kriger i toppen, så det blir en viktig «6 poengs kamp». Vi kommer fra en sterk seier i Narvik på søndag, så nå gjelder det å krige like hardt i dag. Vi låner også Christoffer Karlsen fra Sparta.

Tabellsituasjon:
1. Comet Halden 27 poeng
2. Grüner Hockey 25 poeng

Poengkonger:
Comet: Paulius Gintautas (13+9)

Grüner: Krister Evensen (8+9)

5 siste møtene:
Comet-Grüner 5-4

Grüner-Comet 7-3
Grüner-Comet 1-7
Comet-Grüner 11-2
Grüner-Comet 3-5

UNNGÅ KØ-KJØP DIN BILLETT HOS TICKETMASTER

KAMPSTART 16:00

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *