FØLG OSS:

Kongsvinger Knights kommer på besøk

Etter et lengre opphold er det endelig klart for kamp i Halden Ishall igjen. En av Comets største konkurrenter er tilbake i 1. divisjon etter noen år i GET-ligaen. Kongsvinger Knights var gjennom flere år en stor konkurrent for Comet i 1. divisjon og lagene har spilt tøffe og viktige kamper mot hverandre. Dagens kamp er ikke mindre viktig, og Comet trenger 3 poeng for å henge med i toppen. Patrick Karlsen-Wessel og Einar Egeland gjør sine hjemmedebuter, mens Ilja Cetvertak gjør sin debut i Comet.

Göran Hermansson før kampen:
Endelig hjemmekamp igjen etter 2 bortekamper og et opphold. Vi fikk en krigerseier på lørdag og vet at vi må jobbe steinhardt i 60 minutter for å få med oss 3 poeng. Vi skal jobbe hardt og ha tålmodighet med vårt spill.

Tabellsituasjon:
3. Comet Halden 30 poeng
7. Kongsvinger 19 poeng

Poengkonger:
Comet: Robin Olsen-Syversen (9+16)
Kongsvinger: Simen Nielsen (9+20)

5 siste møtene:
Kongsvinger-Comet 4-5
Kongsvinger-Comet 8-3
Comet-Kongsvinger 5-6
Kongsvinger-Comet 4-2
Comet-Kongsvinger 3-4

UNNGÅ KØ-KJØP DIN BILLETT HOS TICKETMASTER

KAMPSTART 19:00

Kampsponsor:

Foto: Sofie Kitterød

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *