FØLG OSS:

Markedsoppdatering

Tore Jobs fortsetter sitt arbeid med sponsorer og har flere nye og gamle sponsorer på plass. Forrige var det frokostmøte med være samarbeidspartner hos Thon Hotel Halden. Hvor 30% av sponsorene var representert. Det hele startet med felles frokost før Göran Hermansson snakket om sesongen så langt. Etter dette tok Tore Jobs over og snakket litt om hva som kreves for at klubben skal bli en GET-liga klubb.

Tore Jobs har følgende å si om tiden:
Det er fortsatt interesse fra bedrifter i Halden og omegn som ønsker å være med på det som skjer i Comet for tiden. Comet gjør det bra sportslig for tiden og det hjelper selvsagt på interessen at det gjøres bra. Nå har vi også mulighet til å leie ut hallnavnet på ishallen, så arbeidet med dette starter nå. Videre er det nå gledelig at vi også får Halden Kommune på hjelmene denne sesongen.

Følgende sponsorer har signert den nye tiden

Arnas Tilbud AS er ny sponsor i Comet og har signert som gullsponsor.
Arnas Tilbud AS tar alt fra totaloppussing til enkeltstående oppdrag. «Vi utfører og organiserer jobben fra A til Å, til avtalt tid og pris». Arnas Tilbud AS utfører jobber som; snekkerarbeid, flislegging, takskrifting, maling og mye mer.

 

Låssenteres er ny sponsor i Comet og går inn som bronsesponsor, her jobber også Comet-spiller Marcus Dahl
Låssenteret har utstyret du trenger for å kunne sove trygt om natten, og vi hjelper deg med å finne en løsning som passer ditt hjem og budsjett.

Vi bistår selvfølgelig også med montering og installasjon.
Vi tilbyr nøkkelsliping. Vi har et bredt utvalg av nøkkelemner og kan file de fleste nøkler.

Senius multidrift er ny sponsor og har signert som bronsesponsor
Vi er ett lite selskap med base i Halden, som ble etablert i Juni 2016, med formål om å levere mannskaper og tjenester til vei, anlegg og jernbane. Vi arbeider i hovedsak på Østlandet, men leverer mannskap til hele landet etter behov. Vi tilbyr overflatebehandling i form av sandblåsing og etterbehandling av flater. For våre kunder i dag sandblåser vi blant annet stålkonstruksjoner, båter (Stål, tre og plast), bygg innvendig og utvendig (tre og mur/betong), biler og møbler. Vi utfører også grave/anleggsarbeid som drenering, hagearbeid, gressklipping, kantklipping, busk og hekkbeskjæring, trefelling, grunnarbeider til steinlegging/asfaltering

Sørby utleie fortsetter som samarbeidspartner
Sørby utleie AS ble etablert i mai 2005, og er i dag 100% eid av Sørby Holding As.Vi er et middels stort utleieselskap i vekst, som har hovedfokus på kvalitet og service! Vi er små nok til å bry oss! Siden oppstarten i 2005 har vi vokst sakte, men sikkert! Vi har i dag 25 ansatte og forventer en omsetning på ca.100 millioner eks mva. i 2017. Hovedlager og administrasjon befinner seg i Spydeberg. Vi har underavdelinger i Vestby, Sarpsborg og Halden.

Mesterbygg Halden er ny sponsor og blir grønn iskriger.
Mesterbygg Halden as har sine røtter tilbake til 1969. I dag drives bedriften av Thorgeir Terjeson, samt ansatte gjennom mange år. Vi er per i dag 15 ansatte og våre håndverkere har bred erfaring og en gjennomsnittlig fartstid på 18 år. Vi utfører oppdrag for privatmarkedet, samt profesjonelle oppdragsgivere. Vår bedrift fremstår som en totalleverandør på alle håndverkertjenester, slik at våre kunder raskt og smidig får utført sine oppdrag.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *