05:27 MÅL 0-1 Comet S. Westin (E. Egeland, R. Olsen-Syversen)
08:30 Utvisning Comet G. Karrestad 2 minutter for interference
11:29 Utvisning Kongsvinger M. Englund 2 minutter for slashing
12:34 MÅL 0-2 Comet A. Høvik (R. Olsen-Syversen, P. Karlsen-Wessel)
14:57 MÅL 1-2 Kongsvinger T. Skuterud (F. Laine)
16:18 Utvisning Kongsvinger P. Birkeflot 2 minutter for tripping

Skudd: 6-11
Utvisningsminutter: 4-2

Kampens første sjanse kommer etter 2 minutters spill når Egeland finner Vaglen uten at det resulterer i scoring. Westin sender Comet i ledelsen etter at Comet kommer seg fint fra egen sone ved Egeland. Etter dette kommer Egeland og Vaglen alene med keeper, men Vaglen blir hektet i det Egeland spiller han og det resulterer i en 2 minutter. Høvik øker ledelsen i overtall når han blir spilt opp av Syversen og enkelt setter pucken i mål. Kongsvinger reduserer etter et tversoverpass som Skuterud setter i mål.

2.Periode

30:45 MÅL 2-2 Kongsvinger C. Sivesind (T.Skuterud, S. Harbosen)
33:40 Utvisning Comet A. Høvik 2 minutter for tripping
35:53 MÅL 2-3 Comet F. Løken Pedersen (R. Olsen-Syversen, J. Nipe)
38:15 MÅL 3-3 Kongsvinger N. Svedberg (S. Harbosen, P. Birkeflot)
38:47 MÅL 3-4 Comet R. Olsen-Syversen (E. Egeland, S. Westin)

Skudd: 14-9
Utvisningsminutter: 0-2

Perioden starter med en stor sjanse til Kongsvinger, etter dette er det mye frem og tilbake og lite sjanser til begge lag. 2-2 kommer etter en tversoverpasning når Skuterud spiller Sivesind. Comet går på ny opp i ledelsen når Nipe spiller frakter puck opp, legger igjen til Syversen som igjen finner Løken Pedersen. 3-3 kommer på en avventende utvisning og Svedberg klinker pucken i mål fra blå. Syversen sender Comet på ny opp i ledelsen ved et slagskudd fra siden.

3.Periode

42:41 Utvisning Kongsvinger S. Sunquist 2 minutter for interference
44:20 MÅL 3-5 Comet E. Egeland (H. Vaglen, P. Karlsen-Wessel)
45:31 Utvisning Comet J. Nipe 2 minutter for holding
51:34 Utvisning Kongsvinger K. Wold 2 minutter for hooking
52:10 MÅL 4-5 Kongsvinger S. Nielsen (P. Birkeflot) (SH1)
59:41 Timeout Kongsvinger

Skudd: 9-4

Kongsvinger har mest puck de første minuttene og får pucken i mål, men det blir annullert da pucken går i en Kongsvinger hanske og i mål. Egeland øker ledelsen når han setter inn en retur fra Vaglen i overtall. Kongsvinger scorer i undertall når xxx vinner pucken og får den i mål. Med få sekunder igjen av kampen har Kongsvinger et stolpeskudd, men det blir igjen flere mål og Comet vinner 5-4