1.Periode

16:05 MÅL 1-0 Comet P. Karlsen-Wessel (O. Pihlström, I. Cetvertak)

Skudd: 25-5
Utvisningsminutter: 0-0

Comet starter best de første minuttene og har flere halvsjanser. Gintautas har et stolpeskudd etter 9 minutter etter tversoverpasning fra Cizas. Wessel setter sesongens første når han dunker inn 1-0 fra toppen slottet. Gintautas prøver seg også på et zorro-mål, men pucken hopper av bladet og lagene går til pause på stillingen 1-0 og skuddstatistikken 25-5

2.Periode

25:19 MÅL 2-0 Comet S. Westin (H. Vaglen, E. Egeland)
25:29 MÅL 3-0 Comet R. Olsen-Syversen (E.Egeland H. Vaglen)

Utvisningsminutter: 6-6

Comet starter perioden der de slapp i 1. periode med mye puck i Kongsvinger sin sones. Høvik er alene med keeper etter 5 minutter og treffer stolpen. Westin setter 2-0 når han lemper pucken på mål og den går inn. 10 sekunder senere øker Syversen til 3-0 når han setter pucken i mål etter en tversoverpass fra Egeland. Kongsvinger reduserer når Johnsen mister pucken bak eget mål og Nielsen setter det enkelt i åpent mål. Etter dette får Kongsvinger litt momentum, men ingen flere scoringer og lagene går til pause på stillingen 3-1 til de grønne.

3.Periode

41:04 MÅL 4-1 Comet D. Nygård (P. Gintautas, S. Westin)
42:47 Utvisning Comet H. Vaglen 2 minutter for høy kølle
50:48 MÅL 5-1 Comet R. Olsen-Syversen (E. Egeland, H. Vaglen)
51:28 Utvisning Kongsvinger O. Blegen 2 minutter for høy kølle
54:11 Utvisning Kongsvinger N. Svedberg 2 minutter for høy kølle
54:27 Utvisning Kongsvinger P. Birkeflot 2 minutter for høy kølle
55:01 MÅL 6-1 Comet P. Gintautas (S. Westin, D. Nygård) (PP2)
56:53 Utvisning Comet H. Holme  minutter for tripping
57:06 MÅL 6-2 Kongsvinger F. Laine (E. Hult, M. Englund)
58:55 Utvisning Comet J. Nipe 2+2 for roughing
58:55 Utvisning Kongsvinger O. Blegen 2 minutter for roughing

Skudd: 10-10
Utvisningsminutter: 8-10

Nygård setter enkelt inn 4-1 etter et minutts spill av perioden etter bra forarbeid av Gintautas. Syversen øker ledelsen til 5-1 fra slottet etter pasning fra Egeland. Gintautas setter dagens 6. scoring i 5 mot 3 når han setter pucken mellom beina på Mårsått. Kongsvinger reduserer til 6-2 når Laine setter inn en retur, noe som også blir sluttresultatet.