06:21 Utvisning Grüner P. Meljænder Larsen 2 minutter for cross-checking
16:07 Utvising Comet C. Berg 2 minutter for cross-checking

Skudd: 14-5
Utvisningsminutter: 2-2

Comet starter kampen best og allerede etter 10 sekunder har Gintautas en bra sjanse. Etter dette blir det mye frem og tilbake, men Comet har de beste sjansene. Comet får muligheten i overtall, uten at det resulterer i de store sjansene. Etter 15 minutters spill kommer Grüner alene med keeper, men Smura redder.

2.Periode

23:47 Utvisning Grüner P. Meljænder Larsen 2 minutter for hooking
25:59 MÅL 0-1 Grüner P. Meljænder Larsen (H. Sagfossen, S. Skaar)
30:55 Utvisning Grüner H. Näsholm 2 minutter for roughing

Skudd: 12-5
Utvisningsminutter: 0-4

Comey starter perioden med et overtall etter at Holme blir holdt. Grüner går opp i ledelsen etter 25:59 når Meljænder Larsen setter pucken i mål på en kontring. Comet presser på og har flere sjanser, men går målløse av isen.

3.Periode

54:07 Utvisning Grüner M. Landrø 2 minutter for hooking
55:18 Utvisning Grüner J. Ed 2 minutter for forsinkelse av spillet
55:18 Timeout Comet
58:52 MÅL 0-2 Grüner J. Rajala (H. Näsholm, H. Steen)
59:03 Keeper ut-Comet
59:57 Utvisning Comet A. Høvik 2 minutter for roughing
59:57 Utvisning Grüner I. Håland 5+liten disp for boarding

Skudd: 5-10
Utvisningsminutter: 2-29

Comet starter perioden ved en stor sjanse fra Syversen uten at pucken finner veien til mål. Comet presser og hele Halden ishall tror Comet har redusert til 1-1, men målet blir annullert for håndpass. Grüner øker ledelsen til 0-2 når  Rajala setter inn en retur bak en utspilt Smura.