FØLG OSS:

God jul og godt nytt år!

Sportslig startet 2018 med to seire mot Furuset og i teorien fortsatt mulighet for kvalifisering til GET-ligaen når det gjensto 10 kamper av 1. divisjon. Dessverre ble det bare 4 seire på de siste 10 kampene og vi endte på en 4. plass. 2 poeng bak Nidaros på 3. plass. Narvik og Ringerike fikk spille kvalifisering fra 1. divisjon.

På årsmøtet i mars kunne økonomiansvarlig Thorbjørn Danielsen legge fram et positivt resultat fra 2017 på kr 226 136 kr.
Under årsmøtet ble det også delt ut to merker; sølvmerket til Atle Hultberg og gullmerket til Yngve Netteland.

I juni ble det også klart at Tore Jobs skulle inn å bidra med markedsarbeid i klubben. Tore har bøttevis med erfaring etter et liv i idretten og har bidratt meget positivt på denne siden. Tore har jobbet veldig godt på sponsormarkedet både med nye og tidligere sponsorer. Han er veldig flink på å følge opp og ivareta sponsorer, noe som er ekstremt viktig for at klubben skal lykkes.

Göran Hermansson fikk med seg Lasse Fjeldstad på laget før 18/19 sesongen. Sammen med resten av teamet rundt spillergruppen har det blitt gjort en veldig god jobb. Det er en fantastisk homogen gruppe som jobber beinhardt hver dag for å nå målet om kvalifisering til GET-ligaen.

Starten på 18/19 sesongen har vært positiv. Det hele startet med 2 seire over Nidaros, før vi dessverre gikk på to tap mot Hasle-Løren. Etter dette har vi plukket poeng jevnt og trutt før vi gikk på to nye tap mot Grüner. Etter de to tapene mot Grüner har vi vunnet resten og står nå med syv kamper uten tap. Nå gjelder det og levere like bra i starten av 2019. Fortsetter vi på vinnersporet spiller vi kvalifisering til GET-ligaen i 2019 og da kan alt skje.

Under årets siste hjemmekamp mot Hasle-Løren ble det signert en ny samarbeidsavtale mellom Elite og Bredde. En avtale som er mer korrekt for begge parter og gir begge avdelingene i klubben mulighet for vekst. Avtalen skal knytte elite og bredde nærmere hverandre på alle plan.
Leieavtalen mellom Halden Kommune og Comet er også reforhandlet og blir signert i disse dager.

Jeg ønsker på vegne av styret og takke alle i klubben som bidrar på forskjellige plan. Dugnadsinnsatsen i Comet er ekstremt stor og det er på grunn av dere at klubben Comet eksisterer.

Håper jeg ser dere alle i Halden ishall 9. Januar 19:00 når vi møter Furuset til årets første hjemmekamp.

På vegne av styret ønsker jeg frivillige, medlemmer, supportere, tilskuere, sponsorer, samarbeidspartnere og alle haldensere en riktig god jul og et riktig godt nytt år. Vi skal jobbe hardt for at 2019 blir bedre enn 2018.

Bjørn Hofgaard, styreleder Comet Elite

Foto: Sofie Kitterød

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *