Før kampstart ble Øyvind «niern» Andreassen hedret med applaus for lang og tro tjeneste i Comet. Hele 16. sesonger har det blitt på hele Haldens nummer 9. En karriere hvor han blant annet har vært med på opprykk til UPC-ligaen i 03/04, slå ut Sparta i kvartfinalene i 07/08 og oppstarten etter konkursen i 10/11 sesongen.

03:01 MÅL 1-0 Comet P. Gintautas (O. Sydvold Johannessen, U. Cizas)
04:49 MÅL 2-0 Comet P. Gintautas (H. Vaglen, E. Egeland)
14:01 Utvisning Hasle-Løren R. Forsberg 2 minutter for slashing
17:27 Utvisning Comet R. Olsen-Syversen 2 minutter for hooking
19:52 Utvisning Comet P. Gintautas 2 minutter for slashing

Skudd: 7-6
Utvisningsminutter: 4-2

Comet starter kampen friskt og Cetvertak har mulighet til å sende Comet i ledelsen allerede etter 1. minutt. Etter 3:01 sender Gintautas Comet i ledelsen når han får pucken i slottet. Vaglen har senere en stor mulig til å øke ledelsen men bommer på det åpne målet. Gintautas øker ledelsen på ny etter et tveroverpass fra Vaglen. Comet har flere muligheter til å øke ledelsen, men pucken vil ikke i mål. Hasle har muligheten til å redusere når en spiller kommer alene med keeper mot slutten av perioden, men Adrian redder.

2.Periode

25:29 Utvisning Hasle-Løren J. Rohrmüller 2 minutter for tripping
25:54 MÅL 3-0 Comet H. Vaglen (E. Egeland, P. Karlsen-Wessel) (PP1)
30:35 Utvisning Comet U. Cizas 2 minutter for hooking
32:34 Utvisning Hasle-Løren P. Andersen 2 minutter for slashing
33:52 Utvisning Hasle-Løren C. Knutsen 2 minutter for hooking
39:26 Utvisning Comet J. Nipe 2 minutter for sen takling

Skudd: 7-5
Utvisningsminutter: 4-6

Perioden starter med at Vaglene har muligheten alene med mål uten at det resulterer i scoring. 3-0 kommer i PP når Vaglen får pucken i slottet fra Egeland. Resten av perioden er preget av mye spill frem og tilbake og det blir ingen flere scoringer.

3.Periode

43:50 Utvisning Hasle-Løren T. Mørk 2 minutter for holding
47:32 MÅL 4-0 Comet U. Cizas (O. Sydvold Johannessen)
52:30 Utvisning Hasle-Løren E. Frøshaug 2 minutter for sen takling
53:19 MÅL 5-0 Comet H. Vaglen (R. Olsen-Syversen, E. Egeland) (PP1)
55:16 Utvisning Hasle-Løren T. Mørk 2 minutter for tripping
55:18 Utvisning Hasle-Løren P. Andersen 2 minutter for usportslig opptreden
55:18 Utvisning Comet O. Jigarp 2 minutter for usportslig opptreden
55:56 MÅL 6-0 Comet I. Cetvertak (R. Olsen-Syversen, E. Egeland) (PP1)
56:28 Utvisning Hasle-Løren P. Olivenstam 2 minutter for tripping
58:00 Utvisning Comet E. Egeland 2 minutter for tripping
59:28 MÅL 6-1 Hasle-Løren F. Csisar (A. Sørvik, T. Mørk) (PP1)

Skudd: 12-4
Utvisningsminutter: 4-10

Comet starter perioden i undertall og Hasle-Løren er nærme en redusering med et stolpeskudd. 4-0 kommer etter en bra overgang hvor Cizas setter pucken i mål. Vaglen scorer sitt 2. mål for dagen og legger på til 5-0. Cetvertak setter enkelt setter inn 6-0 i åpent mål etter assist fra Olsen-Syversen. Csisar reduserer til 6-1 for Hasle med 32 sekunder igjen, noe som også blir sluttresultatet.