07:36 Utvisning Nidaros H. Aune 2 minutter for roughing
07:36 Utvisning Comet J. Nipe 2 minutter for roughing
08:56 Utvisning Comet F. Løken Pedersen 2 minutter for interference
10:09 Utvisning Nidaros I. Stokvik 2 minutter for roughing
10:09 Utvisning Comet H. Holme 2 minutter for roughing
11:11 Utvisning Nidaros D. Wehn 2 minutter for tripping
14:48 Utvisning Comet U. Cizas 2 minutter for knetakling
14:48 Utvisning Comet H. Holme 10 minutter for dårlig oppførsel
17:31 Utvisning Nidaros D. Wehn 2 minutter for slashing

Skudd: 5-6
Utvisningsminutter: 8-18

Perioden starter med mye frem og tilbake for begge lag, uten at de store mulighetene finner sted. Resten av perioden er preget av mye gruff og stopp i spillet, begge lag har muligheter i overtall men det resulterer ikke i scoringer for noen av lagene.

2.Periode

22:00 Utvisning Nidaros A. Aune 2 minutter for hooking
22:42 MÅL 0-1 Comet I. Cetvertak (R. Olsen-Syversen, E. Egeland) (PP1)
23:28 Utvisning Comet M. Bjørsland 2 minutter for tripping
33:02 Utvisning Comet H. Vaglen 2 minutter for albuetakling
34:45 MÅL 1-1 Nidaros I. Stokvik (D. Hofstad, A. Svedlund) (PP1)
39:18 Utvisning Comet J. Nipe 2 minutter for slashing

Skudd: 7-17
Utvisningsminutter: 2-6

Vaglen kommer alene med mål to minutter ut i perioden og Aune hos Nidaros stopper han på ulovlig vis, noe som resulterer i utvisning. Cetvertak scorer sitt første mål i den grønne trøyen i overtallet etter et tversoverpass fra Syversen. Etter dette spiller Comet i undertall i to omganger, i det første skaper Nidaros ingenting. I det neste utligner tidligere Cometspiller Stokvik til 1-1 med et skudd fra slottet. Comet har flere bra muligheter til å på ny gå opp i ledelsen samt at Nidaros kommer alene med Adrian, men det blir ingen flere scoringer.

3.Periode

43:16 MÅL 2-1 Nidaros A. Svedlund (J. Hofstad, A. Mandal)

Utvisningsminutter: 6-14

Perioden starter med en bra mulighet for Nipe. Like etterpå går Nidaros opp i ledelsen når Svedlund setter pucken i mål. 3 minutter senere reduserer Gintautas til 2-2 etter en bra overgang. Comet tar fullstendig over etter dette og har flere store muligheten, men pucken vil ikke i mål.

SD

64:13 MÅL 2-3 Comet J. Nipe (P. Gintautas, U. Cizas)

Skudd: 2-5
Utvisningsminutter: 0-0

Overtallet starter et press fra Nidaros, men etter ofring fra Nipe tar Comet over pucken. Comet har et overtak etter dette, frem til Nidaros kommer alene med keeper, men Johnsen redder. Etter 4 minutters spill får Nipe muligheten alene i slottet, men Strøm redder. Sekunder senere står Nipe på ny alene foran keeper og setter denne gangen pucken i mål.