FØLG OSS:

GAMEDAY!

Tønsberg Vikings har gjennom årene vært en stor konkurrent for Comet i 1. divisjon. Før forrige sesong var de tilbake i 1. div og denne sesongen har de plukket poeng gjennom hele sesongen. Lagene møttes til 3 seriekamper og to treningskamper denne sesongen, noe som har ført til 5 seire for de grønne.

Göran Hermansson før kampen:
Det var en jevn og hard kamp på lørdag. Veldig deilig å reise fra Tønsberg med 3 poeng hjem til Halden. Vi skal gi Tønsberg mindre plass i egen sone og spille litt enklere. Vi skal fortsette å gå mye på skøyter og spille aggressivt. Disiplinen blir en veldig viktig del av kampen.

Tabellsituasjon:
1. Comet Halden 50 poeng
5. Tønsberg 35 poeng

Poengkonger:
Comet: Robin Olsen Syversen 41 (12+29)
Tønsberg: Philip Larsson 49 (23+21)

5 siste møtene:

Tønsberg-Comet 1-4
Tønsberg-Comet 4-5 (SD)
Comet-
Tønsberg 8-2
Tønsberg-Comet 4-7
Comet-Tønsberg 3-4 (Straffer)

UNNGÅ KØ-KJØP DIN BILLETT HOS TICKETMASTER

KAMPSTART 19:00

Kampsponsor:
Læreplassjegeren

Foto: Sofie Kitterød

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *