01:01 Utvisning 3 I. Makarovs 2 minutter for tripping
05:48 MÅL 1-0 Comet U. Cizas (P. Gintautas, O. Sydvold Johannessen)
06:45 Utvisning Furuset E. Hopen 2 minutter
09:09 MÅL 2-0 Comet S. Westin (P. Gintautas)
09:53 MÅL 2-1 Furuset M. Krasnican (T. Skuterud, I Løland)
16:40 Utvisning Furuset V. Miscuks 2 minutter for usportslig opptreden
16:53 MÅL 3-1 Comet H. Vaglen (R. Olsen-Syversen, P. Karlsen Wessel) (PP1)
16:58 Utvisning Furuset I. Makarovs 2 minutter for slashing
17:14 MÅL 4-1 Comet O. Sydvold Johannessen (U. Cizas, P. Gintautas) (PP1)
18:41 MÅL 4-2 Furuset J. Svensson (K. Wold, E. Hopen)

Skudd: 11-6
Utvisningsminutter: 0-6

Comet starter perioden i overall uten å skape stort. Cizas sender Comet i ledelsen når han kommer alene med keeper etter å ha blitt spilt fri fra Gintautas. Høvik har mulighet til å øke ledelsen, men bommer på det åpne målet. 2-0 kommer mår Westin setter inn sin egen retur. Furuset utligner til 2-1 når Pihlström styrer inn pucken i eget mål. Vaglen øker til 3-1 når han klinker pucken i mål etter et tversoverpass fra Syversen. Sydvold legger på til 4-1 når han setter pucken i mål i PP . Furuset reduserer til 4-2 når Svensson setter pucken i mål bak Dahl.

2.Periode

37:00 MÅL 4-3 Furuset J. Svensson (J. Wik)

Skudd: 10-4
Utvisningsminutter: 0-0

Perioden starter med lite sjanser og mye frem og tilbake de første 5 minuttene. Syversen har et stolpeskudd etter syv minutters spill. Comet har mest puck etter dette, men de store sjansene uteblir. Svensson reduserer til 4-3 når han setter pucken i mål fra blå. Furuset får etter dette momentum og legger et press på Comet men lagene går til pause på stillingen 4-3.

3.Periode

40:00 Keeperbytte Comet
47:22 MÅL 5-3 Comet U. Cizas (P. Karlsen-Wessel, O. Pihlström)
48:41 MÅL 6-3 Comet H. Vaglen (R. Olsen-Syversen, A. Høvik)
52:04 MÅL 7-3 Comet A. Høvik (R. Olsen-Syversen, F. Løken Pedersen)
55:16 MÅL 8-3 Comet A. Høvik (S. Westin, J. Nipe)
58:24 MÅL 9-3 Comet D. Nygård (O. Pihlström, H. Holme)

Skudd: 17-3
Utvisningsminutter: 0-2

Cizas setter Comet sitt femte mål for dagen når han får pucken fra Wessel foran mål. Vaglen legger på til 6-3 før Høvik legger på til 7-3. 8-3 kommer etter at Høvik blir spilt fri på bakerste av Westin. Nygård fastsetter sluttresultatet til 9-3 når han blir spilt fri foran mål og setter pucken i mål.