05:04 MÅL 0-1 Comet P. Gintautas (U. Cizas, P. Karlsen Wessel)
08:47 Utvisning Furuset E. Skantz 2 minutter for holding
19:03 MÅL 1-1 Furuset E. Skantz (S. Garvik, E. Hopen)
19:32 MÅL 1-2 Comet P. Karlsen-Wessel (A. Høvik, I. Cetvertak)

Skudd: 11-14
Utvisningsminutter: 2-0

Comet startet kampen best før det blir mye frem og tilbake for begge lag. Rekken med Sydvold, Cizas og Gintautas skaper mest innledningsvis og sistnevnte sender Comet i ledelsen når han lemper pucken i mål fra siden. Comet får mulighet til å øke ledelsen i overtall, et overtall med mye bevegelse men lite skudd på mål.  Mot slutten av perioden har Furuset flere sjanser og Skantz utligner til 1-1 når han setter inn en retur bak Johnsen. Med 28 sekunder igjen av perioden sender Wessel Comet på ny i ledelsen når han setter pucken i mål fra blå.

2.Periode

20:53 MÅL 1-3 Comet D. Nygård (U. Cizas, I. Cetvertak)
22:56 Utvisning Comet H. Vaglen 2 minutter for
26:52 Utvisning Furuset A. Fiscevas 2+10 for boarding
27:47 MÅL 2-3 Furuset R. Khanal (S. Garvik) (SH1)
31:14 Utvisning Furuset R. Khanal 2 minutter for tripping
34:23 Utvisning Comet S. Westin 2 minutter for holding the stick
36:26 MÅL 3-3 Furuset M. Krasnican
38:31 Utvisning Furuset M. Wahl 2 minutter for høy kølle

Skudd: 7-16
Utvisningsminutter: 16-4

Nygård øker ledelse allerede etter 53 sekunder når han får pucken foran mål og enkelt scorer. Etter dette har Comet mest puck. Furuset reduserer til 2-3 i undertall når Khanal kommer alene med Johnsen og setter pucken i mål. Krasnican utligner til 3-3 etter 36:26 når han setter pucken i mål.

3.Periode

42:18 MÅL Furuset 4-3 J. Wik (M. Wahl, T. Tveten)

Utvisningsminutter: 4-4

Westin starter perioden med et stolpeskudd allerede etter et minutt. Furuset går opp i ledelsen når Wahl finner Wik på bakerste som enkelt setter pucken i mål.
Etter undertallet tar Comet over kampen og har mest puck uten at pucken finner veien til nettmaskene. Med halvannet minutt igjen av kampen tar Comet timeout uten at det hjelper og Furuset vinner kampen 4-3