04:19 Utvisning Narvik A. Niskakangas 2 minutter for hooking
08:50 Utvisning Comet C. Berg 2 minutter for tripping
13:35 Utvisning Narvik A. Niskakangas 2 minutter for krysstakling
13:38 MÅL 1-0 Comet O. Pihlström (R. Olsen-Syversen, P. Karlsen-Wessel) (PP1)
15:21 MÅL 1-1 Narvik T. Trondsen (V. Jörnevik, S. Falk-Larssen)

Skudd: 7-11
Utvisningsminutter: 2-4

1. Rekka setter standarden med en gang og kjører over Narvik i starten. Narvik har et stolpeskudd etter 2 minutter. Comet har muligheten til å gå opp i ledelsen i overtall, men det er Narvik som har den største sjansen når en spiller kommer alene med Smura. Comet har initiativet i kampen og Pihlström sender Comet i ledelsen når han setter inn en retur fra Sydvold. Narvik reduserer til 1-1 ved Trondsen når han skyter fra blå foran en markert Smura. Egeland blir spilt fri av Nipe og kommer alene med keeper, men får aldri avsluttet ordentlig.

2.Periode

20:30 Utvisning Narvik R. Lindström 2 minutter for goalie interference
23:18 MÅL 1-2 Narvik B. Byrkjeland (R. Lindström, S. Phasookwong)
25:50 Utvisning Comet O. Sydvold Johannessen 2 minutter for forsinkelse av spillet
31:02 MÅL 1-3 Narvik J. Kvål (A. Hälldahl, A. Vyhonsky)
32:05 Utvisning Comet M. Bjørsland 2+10 minutter for takling mot hodet
32:42 MÅL 1-4 Narvik A. Hälldahl (V. Jörbevik, B. Byrkjeland) (PP1)
33:31 Utvisning Comet E. Egeland 2 minutter for krysstakling
36:58 Utvisning Narvik S. Phasookwong 2 minutter for hooking
36:59 Straffe Comet-Bom
39:28 MÅL 2-4 Comet U. Cizas (J. Nipe, O. Sydvold Johannessen)

Skudd: 14-11
Utvisningsminutter: 16-4

Byrkjeland sender Narvik opp i 1-2 ledelse allerede etter 30 sekunder! Det er sjanser til begge lag, men Narvik kommer ofte på farlige kontringer! Kvål setter 1-3 med skudd fra blå. Etter 12:42 ut i perioden øker Hälldahl Narvik sin ledelse til 1-4 når han styrer en puck fra Jörbevik! Comet får tildelt straffeslag, men Cizas bommer! Cizas reduserer til 2-4 når han setter pucken i mål bak Partanen med 30 sekunder igjen.

3.Periode

40:47 MÅL 2-5 Narvik M. Nordlund (T. Trodsen, A. Vyhonsky)
43:57 Utvisning Narvik R. Lindström 2 minutter for holding
44:02 MÅL 3-5 H. Vaglen (O. Pihlström, R. Olsen-Syversen)
50:58 Utvisning Narvik R. Lindström 2 minutter for hooking
57:36 Timeout Comet
58:20 MÅL 4-5 Comet P. Gintautas (E. Egeland, R. Olsen-Syversen)
58:35 MÅL 4-6 Narvik R. Lindström (A. Hälldahl, T. Trondsen)
60:00 Utvisning Comet E. Egeland 2 minutter for roughinh
60:00 Utvisning Narvik A. Vyhonsky 25 minutter for butt-ending

Skudd: 13-10
Utvisningsminutter: 2-29

Nordlund øker Narvik sin ledelse allerede etter 47 sekunder når Nordlund setter inn en retur bak Smura. Vaglen reduserer til 3-5 med et skudd fra slottet. Comet tar timeout og tar ut keeper. Gintautas reduserer nok en gang til Comet med 4-5 før Lindström fastsetter sluttresultatet til 4-6 når han setter pucken i åpent.