FØLG OSS:

Gutta trenger DIN støtte!

Grüner har hatt en veldig bra sesong og er det laget som kjemper om den samme kvalplassen som Comet. Gutta trenger all den støtten de kan få fra tribunen, møt opp og hjelp gutta mot 3 viktige poeng. Tar Comet 9 poeng på de 3 siste kampene og Grüner avgir et poeng mot Gjøvik spiller haldenserne kvalifisering til GET-ligaen. Lagene har møttes 3 ganger tidligere denne sesongen, noe som har endt med to seire til Grüner ved fulltid og en seier til Comet i SD.

Göran Hermansson før kampen:
Det er en vinn eller forsvinn match, også en veldig viktig kamp for Grüner. Vi skal gjøre alt som står i vår makt for å ta 3 poeng. Grüner har overasket positivt i år. Vi vet at det blir en tøff kamp, men vi skal gå mye på skøyter og legge press på backene. Jeg tror den store banen i Halden er til vår fordel.

Tabellsituasjon:
2. Grüner Hockey 64 poeng
3. Comet Halden 61 poeng

Poengkonger:
Comet: Robin Olsen-Syversen (19+36)
Grüner: Herman Sagfossen (14+30)

5 siste møtene:
Grüner-Comet 2-3
Grüner-Comet 5-2
Comet-Grüner 0-2
Comet-Grüner 5-4
Grüner-Comet 7-3

UNNGÅ KØ-KJØP DIN BILLETT HOS TICKETMASTER

KAMPSTART 19:00

Kampsponsor:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *