FØLG OSS:

Ole Sydvold Johannessen klar for 2 nye år

Ole Sydvold Johannessen har i dag signert for 2 nye år med Comet. 24 åringen kom til Comet før 15/16 sesongen og går inn i sin 5. og 6. sesong i Comet. På 132 kamper i den grønne drakta har det blitt 102 poeng fordelt på 34 mål og 68 assist. 23 åringen har også 82 kamper i Get-ligaen for Sparta og Manglerud Star. Denne sesongen har Sydvold Johannessen dannet en farlig rekke med Cizas og Gintautas og har levert sin aller beste sesong på scoringsfronten med 11 mål. Totalt har Sydvold gjort 31 poeng på 29 kamper denne sesongen.

Ole Sydvold Johannessen har følgende å si om signeringen:
Jeg trives godt i Comet og føler at vi har noe bra på gang. Styret og resten av klubben har også blitt klarere på at målet er opprykk og jeg vil oppleve dette med Comet. Når jeg nå fikk tilbud om 2 nye år så ser jeg ingen grunn til å ikke være med videre. Denne sesongen synes jeg noe få feilskjær ødelegger mye, jeg tror vi kunne slått fra oss godt i en kvalik.

Sport har følgende å si om signeringen:
Det er veldig gledelig at Sydvold fortetter i Comet. En viktig kontinuitetsbærer som har vært her i flere sesonger nå. Han er en god toveisspiller som alltid setter laget først. En rollemodell på seriøsitet og innstilling. Ole har også vært veldig bra denne sesongen sammen med Cizas og Gintautas.

Foto: Sofie Kitterød

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *