03:04 MÅL 1-0 (GRU) V. Zounek (H. Sagfossen, I. Håland)
14:26 Utvisning (COM) J. Nipe – 2 minutter for Cross-Checking
16:10 Utvisning (GRU) S. Hougen – 2 minutter for Hekting
17:04 MÅL 1-1 (COM) R. Olsen-Syversen (O. Pihlström, H. Vaglen)
19:31 Utvisning (GRU) V. Zounek – 2 minutter for Roughing
19:31 Utvisning (COM) H. Holme – 2 minutter for Roughing
19:37 MÅL 2-1 (GRU) V. Zetterberg (I. Håland, O. Øvergaard)

Skudd: 11-9
Utvisningsminutter: 4-4

Grüner starter kampen best og har mest puck. Zounek sender Grüner i ledelsen når han blir spilt på bakerste av Sagfossen etter en innøvd icing-variant. Comet kommer etter hvert mer og mer inn i kampen og Gintautas har har flere sjanser til å utligne. Cizas jobber bra i et undertall, noe som fører til en ny 2 minutter til hjemmelaget. I fire mot fire utligner Syversen når han setter pucken bak Henriksen. Men med 23 sekunder igjen av perioden går Grüner på ny opp i ledelsen da Håland fra blå finner Zetterberg foran mål som enkelt styrer inn pucken.

2.Periode

24:21 Utvisning (GRU) O. Øvergaard – 5 minutter liten disiplinærstraff
24:21 Utvisning (GRU) O. Øvergaard – 20 minutter liten disiplinærstraff
30:30 Utvisning (COM) M. Bjørsland – 2 minutter for Tripping

Skudd: 5-19
Utvisningsminutter: 25-2

Comet starter perioden best med flere muligheter. Grünerspiller Øvergaard drar på seg en 5+ liten disiplinærstraff. Et overtall Comet har muligheten til å ta over kampen, men uten at de store sjansene kommer. Comet har bra med muligheter mot slutten av perioden og Gintautas har en stor sjanse mot slutten av perioden. Comet vinner 19-5 i skudd.

3.Periode

48:01 MÅL 2-2 (COM) R. Olsen-Syversen (E. Egeland, H. Vaglen)

Utvisningsminutter: 0-4

Comet starter perioden nok engang med flere sjanser. Etter 6 minutter drar Gintautas seg forbi Grünerbacken og bommer på en 100%-sjanse. 2-2 kommer ved at Syversen setter inn en puck som Egeland først har kriget frem. Comet styrer hele perioden men det må Sudden death til for å avgjøre.

Sudden Death

62:23 MÅL 2-3 (COM) H. Vaglen (E. Egeland, O. Pihlström)

Skudd: 0-4
Utvisningsminutter: 0-0

Comet starter SD i PP, uten at det blir så mye av. Det er først da Syversen setter fart igjennom midtsonen og finner Vaglen ute på venstrekanten som pucken går inn. Vaglen skyter først en gang, og på sin egen retur setter inn vinnermålet.