FØLG OSS:

To av hovedsponsorene klare for 19/20 sesongen

Markedsarbeidet fortsetter og to av hovedsponsorene er klare også for 19/20 sesongen. Ringstad Eiendom har signert ny avtale for et år, mens Berg Sparebank/Aktiv Eiendom signerte før sesongen en 1+1 kontrakt og fortsetter på denne, den kommende sesongen

Ringstad Eiendom:
Ringstad Eiendom har i mer enn 25 år drevet med utvikling, forvaltning, og utleie av næringseiendommer. Selskapet eier i dag ca 22.000 kvm næringsareal for utleie fordelt på 13 eiendommer. Alle med beliggenhet i Halden og omegn. Vi forvalter og drifter alle våre eiendommer selv, og legger stor vekt på god oppfølging og personlig service. Vi etterstreber best mulig tilpasning av lokalene etter den enkelte leietakers behov.

Berg Sparebank/Aktiv Eiendom:
Berg Sparebank skal være en drivkraft i lokalsamfunnet, og gjennom våre motiverte, kompetente og serviceinnstilte medarbeidere skal vi ha markedets mest tilfredse kunder. Våre kjerneverdier: Blid – Engasjert – Rask – Grundig.

«Som lokalbank har vi i alle år sett det som en viktig oppgave gjennom økonomisk støtte å være en viktig medspiller for frivillige aktiviteter av kulturelle, idrettslig eller sosial art i Halden.»

Foto: Sofie Kitterød

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *