FØLG OSS:

Vaglen og Høvik er med i to år til!

Haldenserne Alexander Høvik og Håkon Vaglen er med videre. Begge har signert for de to neste sesongene.

Glenn Johansen har følgende å si om signeringene:
Er ekstremt fornøyd for å ha disse med de to neste sesongene. Begge har hatt en bra utvikling på isen, og er i tillegg perfekte forbilder for barn/ungdom i bredde. Begge er også ekstremt seriøse og legger ned mye tid for å bli best mulig, to viktige signeringer.

Håkon Vaglen:
Den raske forwarden kom til Comet under 17/18 sesong fra Vålerenga og gjorde 7 poeng på 23 kamper. Denne sesongen har Vaglen levert 28 poeng på 29 kamper, og dannet en farlig rekke med Egeland og Olsen-Syversen. Vaglen startet sin hockeykarriere i Halden ishall og gjennom ungdomsårene har han vært innom Sparta, Lillehammer, Manglerud og Vålerenga. Under 16/17 sesongen ble Vaglen U20 mester med Vålerenga og gjorde totalt 49 (27+22) poeng på 41 kamper.

Håkon Vaglen om signeringen:
Signerer fordi jeg trives godt i Comet og har stor tro på det vi kan få til. Det jobbes godt i Comet for tiden og dette er noe jeg vil være med på. Comet er best for min egen utvikling akkurat nå. Personlig er målet å bidra så mye jeg kan, som er å skape mye offensivt og bidra med fart.

Alexander Høvik:
Høvik gikk til Stjernen etter konkursen og etter flere år i Fredrikstadklubben gikk turen videre til Asker for å gå på NTG. Etter 2 år på NTG gikk turen videre til Tingsryds før turen gikk tilbake til Comet etter en halv sesong der.  Den 21 år gamle haldenseren kom til Comet ved juletider under 16/17 sesongen og har spilt totalt 73 kamper på a-lager. Forrige sesong endte med 9 mål og 9 assist på 32 kamper, mens denne sesongen har han levert 24 poeng på 29 kamper.

Alexander Høvik har følgende å si:
Det kjennes godt å være i Comet to år til. Det er klubben jeg har vokst opp i og hvor jeg har lagt grunnlaget som spiller. Har stor tro på det som skjer i klubben for tiden. Nå skal jeg trene hardt i sommer og legge grunnlaget for neste sesong. Jeg skal fortsette å krige hardt for laget. Føler jeg har utviklet meg og er klar for å ta det neste steget.

Foto: Henrik Sætra

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *