FØLG OSS:

Holme klar for 19/20 sesongen!

Henrik Holme fortsetter i Comet og har signert for 19/20 sesongen. Den 20 år gamle forwarden Henrik Holme kom til Comet før denne sesongen og har levert 11 poeng på 29 kamper. Holme kom først på try-out når Comet gikk på is og gjorde en god figur både i kamp og på trening som førte til at han fikk kontrakt. Holme er en ung, hardtarbeidende spiller som liker å spille fysisk. Han ikke er redd for å gå i krigen for sine medspillere. Sarpingen har spilt i Sparta hele sitt liv før Comet og har 4 sluttspillkamper i GET-ligaen for Sparta.

Sport har følgende å si om signeringen:
Holme er en treningsvillig, ung gutt som har hatt en fin utvikling gjennom sesongen. Han er en av våre mest tillitsfulle spillere i undertall. En lagspiller som er villig til å utføre drittjobben for at laget skal lykkes. Alle elsker å ha slike type spillere i laget.

Henrik Holme er blitt glad i Comet:
Comet er en veldig fin klubb å utvikle seg videre i for oss unge gutter. Det er veldig fine rammer rundt kamper og laget. Comet er en morsom klubb å spille for med stolthet både på og utenfor isen. Blitt veldig glad i alle rundt laget og trenerne gjør en god jobb. Jeg må også takke for tilliten jeg har fått gjennom sesongen og for ny kontrakt. Jeg ønsker også å takke alle som har møtt opp gjennom sesongen og støttet oss.

Foto: Sofie Kitterød

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *