FØLG OSS:

Sponsoroppdatering!

Extralageret
Extralageret har økt sitt engasjement som gullsponsor for den neste sesongen. Extralageret er en viktig sponsor i Comet, forutensom sponsing har Extralageret spillere i jobb. Dette er veldig viktig for Comet.

Om:
Extralageret tilbyr gunstige lagerboder for både privatpersoner og bedrifter. Extralageret Halden disponerer flotte lokaler i de gamle spinneribygningene i Tistedal. Der har de innredet med flere hundre boder i ulike størrelsen godt tilpasset de fleste behov.

Tobaksvagnen
Tobaksvagnen har sponser Comet i mange sesonger nå og fortsetter også den kommende sesongen. Butikken på Svinesund fortsetter som sølvsponsor den kommende sesongen.

Om:
Tobaksvagnen åpnet i 1982 dørene på Svinesund. Siden 1982 har vi anstrengt oss for å ha de aller beste prisene, men vi er aldri fornøyd. I den over 400 kvadratmeter store butikken finner du mye varer som passer til hele familien.

Byggmester Patrick Isaksen
Byggmester Patrick Isaksen AS har forlenget sin sponsoravtale med Comet og fortsetter som bronsesponsor også sesongen 19/20. 

Om:
Vi er en mesterbedrift i Halden som tar på seg alt fra store til små prosjekter innen tømreryrket, samt trykktesting av din bolig.

Mesterbygg Halden
Mesterbygg Halden fortsetter som sponsor også den kommende sesongen og har økt sitt engasjement som grønn iskriger foran 19/20 sesongen.

Om:
Mesterbygg Halden as har sine røtter tilbake til 1969. I dag drives bedriften av Thorgeir Terjeson, samt ansatte gjennom mange år. Vi er per i dag 15 ansatte og våre håndverkere har bred erfaring og en gjennomsnittlig fartstid på 18 år. Vi utfører oppdrag for privatmarkedet, samt profesjonelle oppdragsgivere. Vår bedrift fremstår som en totalleverandør på alle håndverkertjenester, slik at våre kunder raskt og smidig får utført sine oppdrag.

Haby Norske Sjalusier AS
Haby Norske Sjalusier AS har signert en avtale med Comet og øker sitt engasjement som grønn iskriger i Comet.

Om
«Haby Norske sjalusier AS er en mekanisk bedrift med spesialisering innen fysisk sikring; rullegitter i stål og aluminium, brannporter, industriporter, faste og skyvbare gitter, samt egen produksjonslinje for brann- og røykgardiner. Vi har de senere årene levert brann- og tyverisikring til dagligvarebransjen, entreprenører og kjøpesentre i Norge og Sverige, og er en ledende leverandør innen vårt felt. I 2002 flyttet virksomheten til «nye» lokaler. Fabrikkanlegget er med sine 2.000 kvm per dato ett av Norges største anlegg med egen helautomatisk produksjonslinje. Det gir oss en fleksibilitet som gjør det mulig å tilpasse produksjonen til hvert enkelt prosjekt og å utføre store oppdrag på kort tid.»

Campino Halden
Campino Halden har signert en avtale med Comet for ytterligere et år og fortsetter som grønn iskriger.

Om:
Campino Halden er byens største pizzeria, og serverer pizza, salat, kebab, hamburger og gyros. Campino serverer blant annet, «Comet pizza» som er en bestselger blant Comet sine supportere og haldenserne.

Ønsker din bedrift å bli med på Comet-laget? Ta kontant med Tore Jobs på
TLF: 907 44 966
MAIL: torejobs@gmail.com / marked@comethockey.no

Foto: Sofie Kitterød

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *