FØLG OSS:

Årets første nysignering

Den unge haldenserne Kristian Høvik har signert kontrakt med Comet. Høvik starten sin karriere i Halden ishall, men etter konkursen valgte unggutten å ta turen til Stjernen for å satse videre i karrieren. Etter flere år i Fredrikstadklubben gikk turen til Frisk Asker og NTG hvor han har kombinert hockey og skole de siste 3 årene.

Glenn Johansen i sport har følgende å si om signeringen:

Det er gledelig å signere enda en lokal gutt. Kristian er en ung målvakt født i 2000 og blant de aller beste målvaktene i denne årgangen. Han er en meget treningsvillig gutt som er tøff i hodet. Han er også en glad gutt som sprer glede rundt seg som sin bror. Han vil bli en viktig lokal spiller for Comet fremover.

Kristian Høvik har følgende å si om signeringen:

Jeg er veldig glad og stolt over at jeg har fått muligheten til å kunne spille med grønne farger igjen. Comet drakta var den første drakta jeg hadde på meg og den har alltid betyd mye for meg. Husker da Comet spilte i GET ligaen og Pål Grotnes stod i mål. Det var han som gjorde at jeg startet med hockey og det å kunne entré den samme rollen som han hadde en tid tilbake er en god følelse. Nå har jeg også spilt i alle de norske klubbene som Alexander også har spilt, men aldri spilt sammen med han før så det blir morsomt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *