FØLG OSS:

Herman Kopperud er klar for de to neste sesongene

Haldenseren Herman Kopperud returnerer til moderklubben og har signert kontrakt for de to neste sesongene. Den 22 år gamle forwarden tok sine første skøyteskjær i Halden ishall og spilte for Comet frem til klubben gikk konkurs. Da gikk turen til Stjernen hvor han spilte i noen sesonger før det ble en retur til Comet. Turen gikk deretter til Jönkøping og HV71 hvor han kombinerte skole og hockey i 4 år. Etter spill for HV71 gikk turen tilbake til Norge og Sparta Warriors hvor han har spilt de siste 3 årene. Haldenseren har også 10 offisielle landslagskamper for u18 landslaget

Glenn Johansen har følgende å si om signeringen:
Det er gledelig at Herman vender hjem og signerer for de neste to sesongene. Herman har visst de siste sesongene at han er en hardtarbeidende lagspiller, som dessverre har vært uheldig med skader de siste sesongene. Fra ung alder viste hvor målet står, noe jeg tror han kan vise igjen. Herman er hurtig, bra teknisk, bra over hele isen og veldig godt trent. Han har med årene fått litt rutine/erfaring selv om han er ung. Nå får han tilbake tryggheten og selvtilliten og da kan han fort bli en lokal helt.

Herman Kopper har følgende å si:
Det har vært noen tunge sesonger med skader i Sparta, og sportslig har ikke ting gått som jeg hadde håpet på. Nå har jeg lyst til å bygge opp noe bra med Comet og være med å ta klubben til nye høyder. Comet som klubb har mye potensiale. Det passer også veldig fint med livssituasjonen min nå hvor jeg både kan spille hockey og studere samtidig. Etter mange år med skade håper jeg nå å få tilbake selvtillit å kunne ta en ledende rolle i laget der jeg håper å produsere fremover og være en viktig spiller i den defensive delen av spillet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *