FØLG OSS:

Karlsen-Wessel er med videre

Den offensive backen Patrick Karlsen-Wessel har signert en ny avtale som strekker seg ut 19/20 sesongen. Backen kom til Comet i midten av november forrige sesong og leverte 25 poeng på 18 kamper for de grønne. Backen har spilt for Comet ved flere anledninger og står med totalt 75 poeng på 91 kamper i den grønne draken.

Glenn Johansen i sport har følgende å si om signeringen:
Patrick er en offensiv back som er sikker med pucken. En viktig spiller for oss i overtall forrige sesong, noe han også kommer til å bli denne. Wessel har også fått litt rutine med årene.

Patrick Karlsen-Wessel har følgende å si om signeringen:
Føler forrige sesong var en god sesong for min del med mye spilletid og bra produksjon. Dessverre ble det ikke kvalspillet som vi håpet på, denne sesongen skal vi klare det. Vi er en fin gjeng som jobber og sliter hver dag for å bli bedre. Sommertreningen er godt i gang og alle i klubben jobber for å ta det neste nivået.

Foto: Sofie Kitterød

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *