FØLG OSS:

Nipe er grønn!

Backen Jesper Nipe har signert en 1+1 kontrakt med Comet. Nipe kom til Comet under 18/19 sesongen og ble raskt en favoritt blant publikum. En spiller som alltid går i krigen og gir alt for laget. 18/19 sesongen leverte Nipe 19 poeng på 32 kamper for de grønne. På cv‘en er det også nesten 200 kamper i GET, samt 4 VM turneringer for Norge; to for u18 og to for u20 for 23 åringen.

Glenn Johansen har følgende å si om signeringen:
Jesper Nipe har signert for 2 år (1+1). En «kraftplugg» av en back som alltid for 100%. Nipe var vår beste defensive forrige sesong. Synes han også utviklet det offensive spillet sitt mye den forrige sesongen, noe som fører til at han har blitt en mer komplett toveis-back. Jesper er også en humørspreder som er viktig i garderoben og utenfor isen.

Jesper Nipe har følgende å si:
Jeg ble godt tatt imot i fjor, og følte jeg virkelig ble tatt inn i Comet familien! Jeg kom til Comet for å være med på et opprykk og lage historie. Så når kvaliken glapp i fjor, var det veldig tungt.
Jeg har blitt glad i alle i og rundt Comet. Jeg er helt sikker på at Runar og Glenn kommer til å samle sammen en gjeng som skal kjempe om et opprykk til GET-ligaen. Jeg har virkelig tro på at vi kommer til å se Comet i GET-ligaen innen et par år, og den reisen vil jeg være med på.

Foto: Sofie Kitterød

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *