FØLG OSS:

Sponsoroppdatering!

Markedsarbeidet fortsetter og Tore Jobs kan fortelle at fjorårets  resultatet ble passert 1. mai. Nå skal det jobbes videre for å klare årets budsjett før sankthansaften. Slik at det etter dette kan jobbes med å øke sponsorinntektene utover budsjettet.

Disse sponsorene er på plass:

Arnas Tilbud AS kom inn som gullsponsor for Comet forrige sesong. Nå øker Arnas Tilbud AS sitt engasjement ytterligere i klubben som gullsponsor

«Arnas Tilbud AS tar alt fra totaloppussing til enkeltstående oppdrag. «Vi utfører og organiserer jobben fra A til Å, til avtalt tid og pris». Arnas Tilbud AS utfører jobber som; snekkerarbeid, flislegging, takskrifting, maling og mye mer.»

Spenst Halden og Comet fortsetter samarbeidet, Spenst fortsetter som gullsponsor også den kommende sesongen.

«Trening for alle! Våre dyktige og engasjerte ansatte har fokus på et positivt treningsmiljø hvor medlemmenes trivsel og treningsglede er i fokus. Spenst Halden er byens største treningssenter – med det største og beste trenings- og aktivitetstilbudet for alle fra 2 – 80+ år. Senteret ble etablert i 1998 og flere av våre medlemmer har vært med siden begynnelsen – og det er vi stolte av! Vi har hele tiden utviklet oss i takt med tiden, og det skal vi fortsette med.»

HABO Halden eller Halden Boligbyggerlag er en ny sponsor i Comet. Habo Halden går inn som sølvsponsor før den kommende sesongen.

«Halden Boligbyggelag er en medlemsorganisasjon med over 5.300 medlemmer. I over 70 år har vi bygget boliger for våre medlemmer og levert forvaltningstjenester til våre borettslag. Forvaltningsmassen er idag på 80 boligselskap med 2.500 boliger i Halden og omegn.»

Oreid Halden har signert en ny sponsorkontrakt med Comet og øker sitt engasjement i klubben.  Oreid Halden går fra grønn iskriger til sølvsponsor før den kommende sesongen.

«Oreid boligfelt ligger noen kilometer øst for Halden by. Området som er på ca. 420 mål har variert terreng som utvikles for boliger, friområder, aktiviteter og servicefunksjoner. Deler av dette utvikles for boliger, friområder, aktiviteter og servicefunksjoner i en trinnvis prosess.»

Halden rørleggerservice med Sindre Olsen i spissen har sponset Comet gjennom flere år, samarbeidet fortsetter og Halden rørleggerservice har signert en ny avtale som sølvsponsor.

«Halden Rørleggerservice AS er en godkjent mesterbedrift med sentral godkjenning som tar de fleste typer oppdrag innenfor rørleggerfaget. Vi innehar kompetanse og de nødvendige godkjenninger til å utføre oppdrag som bad- og våtromsprosjekter, service, nybygg, hytter, varmeanlegg, varmepumper, utvendige vann og avløpsarbeider, pumpestasjoner, renseanlegg og mindre industrioppdrag. Vi er medlem i VVS Eksperten som er en landsdekkende rørleggerkjede.»

Kiwi har signert en ny avtale med og fortsetter som sølvsponsor den kommende sesongen:

«KIWI er den yngste av lavpriskjedene. Det gir oss en utfordrerrolle som vi trives godt med og innebærer at vi må tørre å gjøre ting som bidrar til å skille oss ut fra konkurrentene våre.»

Byggmester Patrick Isaksen AS kom inn som sponsor for Comet forrige sesong og har valgt å forlenge avtalen som bronsesponsor også for sesongen 19/20.

«Vi er en mesterbedrift i Halden som tar på seg alt fra store til små prosjekter innen tømreryrket, samt trykktesting av din bolig.»

Center Revisjon har signert en ny sponsoravtale med Comet og øker sitt bidrag som grønn iskriger.

 «Et godt lag er forhåpentligvis bedre enn summen av enkeltspillere. Men for at det skal gjelde, må alle enkeltspillerne passe sammen. Når vi ansetter nye mennesker, er vi veldig bevisst på at hun eller han skal være en lagspiller. Alle ansatte er med på intervjuet – og vi er minst like opptatt av å selge OSS inn, som jobbkandidaten er på å selge seg selv inn.»

Comet har signert en ny avtale med Norfloor Halden som fortsetter som sponsor. Den trofaste sponsoren med Kjell og Øyvind Andreassen i spissen har støttet Comet i utallige år. Norfloor fortsetter som grønn iskriger.

Norfloor AS har helt siden starten vært en viktig og ledende aktør i den norske flisbransjen.
Hvis du går med drømmer om nye spennende planer for hjem eller fritidsbolig, bør du ta turen innom nærmeste Norfloor butikk!
Fliser er vårt fag! Den faglige kompetanse, service, veiledning og garanti vi kan gi deg på flisVVS og baderomsmøblertilbehør og kjemiske produkter gir deg trygghet for at du får løsninger som du garantert blir fornøyd med

Billingtons Jernvareforretning, Haldens eldste jernvareforretning fortsetter som sponsor i Comet i form av «grønn iskriger». Billington Jernia kom inn som sponsor før 17/18 sesongen og vi er glade for at de fortsatt vil være med på med som sponsor.

«I generasjoner har Billingtons Jernvareforretning vært selve grunnfjellet innenfor den lokale jernvarehandelen i Halden. Mens konkurrenter har kommet og gått, har Billingtons bestått. Billingtons Jernvareforretning har vært og er i høyeste grad fortsatt synonymt med kvalitet og stor fagkunnskap.

Hos oss er ingen vare for liten. Vi selger selvfølgelig alt av verktøy og maskiner til både privat og profesjonell bruk. Eller kjøkkenutstyr og nymalt kaffe. Men vi fører også de små detaljene. En skrue, en mutter, en spiker. Det lille og ubetydelige som kan være så avgjørende for et godt resultat.»

Würth Halden kom inn som sponsor for Comet forrige sesong og fortsetter som sponsor i Comet. Würth fortsetter som grønn iskriger.

«WN er til for kundens verdiskapning. Fagfolk i alle kategorier innen auto, bygg og anlegg, mekanisk/tekniske fag skal til enhver tid ha vår fulle støtte og oppmerksomhet. Vi leverer et stort utvalg festemateriell, verktøy, kjemi, verneutstyr og verkstedutstyr. Vårt produktsortiment kjennetegnes av bruksverdi, sikkerhet, effektivitet og kvalitet. Egenskaper som alltid evalueres grundig før produkter lanseres.

WN er også en av markedets fremste kompetanseleverandører. Gjennom et høyt kunnskapsnivå sikres våre kunders fremtidige verdiskapning og lønnsomhet.»

Fagmøbler Halden fortsetter som sponsor i Comet og har signert en ny avtale som grønn iskriger i klubben.

 «Besøk vår hjemmeside eller ta turen innom vår butikk, du er hjertelig velkommen. Vi vil gjøre vårt ytterste for å hjelpe deg å finne akkurat det møbelet som passer for deg. Send oss gjerne din huskeliste, så har vi etfiiutgangspunkt for en møbelprat!»

Riis Elektro fortsetter også som sponsor i Comet og har signert en ny avtale med Comet. Riis Elektro fortsetter som grønn iskriger.

 «Riis Elektro AS er en bedrift som leverer helhetlige løsninger innen elektro både til privatpersoner, industrien og næringslivet, og det offentlige. Erfaring og solid faglig kompetanse sammen med en god serviceinnstilling er viktige bærebjelker i firmaet. Vi setter kunden i fokus og sammen prøver vi å finne løsninger som tilfredsstiller dine ønsker.»

Ønsker din bedrift å bli med på Comet-laget? Ta kontant med Tore Jobs på 

TLF: 907 44 966
MAIL: torejobs@gmail.com / marked@cometelite.no

Foto: Sofie Kitterød

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *