FØLG OSS:

Sponsoroppdatering!

YX Brødløs forsetter som sølvsponsor i Comet. Bensinstasjonen på Brødløs med Ragnar Andersen i spissen har sponset Comet i over 30 år.

YX Brødløs med hockeyglade Eva og Ragnar Andersen i spissen går inn i sin 38!! sesong som sponsor for Comet. YX Brødløs tilbyr drivstoff, mat, vask og hengerutleie.

Flis og malerservice har signert en ny sponsorkontrakt med Comet og øker sitt engasjement som bronsesponsor i klubben.

Flis og malerservice arbeider med utvendig maling og alt mellom tak og gulv som må sparkles, males eller vanntettes med membran. Flis og malerservice tar ikke bare jobber i Halden, de har utført en håndfull jobber rundt om Østfold og helt ut mot Oslo sentrum. Med 25 års erfaring, gode håndverkere og konkurransedyktige prise lover vi deg at du kommer til å bli fornøyd med sluttresultatet!

Anonsens Etft. AS er tilbake som sponsor i Comet og bli grønn iskriger den kommende sesongen.

«Blikkenslager som utfører det meste innen sveis og lodd, omlegging av tak, takrenner, hyttetoalett, pipebeslag, lufthatter og smijern.»

Mekanisk service som ligger på Sørliefeltet er tilbake som sponsor i Comet og går inn som grønn iskriger.

«Fra et verksted på hundre kvadratmeter i 1987 har Mekanisk Service Halden vokst både i antall ansatte og gulvareal. Siden 1987 har vi bygget erfaring ved å bistå industri- og produksjonsbedrifter med alle typer mekanisk vedlikehold. Gjennom alle disse årene i norsk næringsliv har vi fått spesielt mye erfaring i å omstille oss raskt og håndtere korte leveringsfrister.»

Varmefag Fyr og Flamme kommer inn som grønn iskriger foran den kommende sesongen.

Varmefag Halden Fyr og Flamme ble etablert av Arve og Bente Evensen i 1993. Varmefag Halden har på kort tid blitt en ledende leverandør innen ildsteder, peisutstyr og stålpiper. Et ildsted er for oss både et møbel og varmekilde, derfor kan det være godt å få litt ekstra hjelp underveis.

Veng Norge er en av Norges ledende bedrifter på karosserideler og øker sitt engasjement i Comet som «grønn iskriger». 

Veng leverer et omfattende utvalg av bildeler. Selskapets hovedprodukt er karosserideler og lykter, og i Norge blir alternative karosserideler ofte bare kalt Veng-deler. I tillegg til karosserideler og lykter importerer vi blant annet eksosanlegg, katalysatorer, DPF-filter, hengerfester, radiatorer, vindusheiser, bunnpanner, speil, forstillingsdeler, bremseskiver og -klosser mm.

Auto Elektro Sarpsborg har re-signert kontrakt med Comet og øker sitt engasjement som grønn iskriger

Autoelektro Sarpsborg er et firma som har bestått siden 1995 og driver med salg, reparasjon og montering Webasto varmere i båt og bil. I sommerhalvåret reiser Halvor Johannessen rundt i båthavner fra Halden til Drøbak og reparerer båtvarmere, mens i vinterhalvåret går det mest i bilvarmere.

Læreplassjegeren og Østfold Fylkeskommune kom inn som sponsor forrige sesong, nå øker de sitt bidrag som grønn iskriger.

Magne Hagen er Østfold fylkeskommunes våpen i jakten på flere læreplasser. Læreplassjegeren jobber for at alle som ønsker lærlingplass skal få det.

Ønsker din bedrift å bli med på Comet-laget? Ta kontant med Tore Jobs på 

TLF: 907 44 966
MAIL: torejobs@gmail.com / marked@cometelite.no

 Foto: Sofie Kitterød

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *