FØLG OSS:

To nye sesonger på Gintautas

Den tekniske litaueren har blitt en publikumsfavoritt med sine frekke dragninger og fart på skøytene, nå har Gintautas signert en to års avtale og går han inn i sin 6. og 7 sesong for Comet. Paulius er også en av få Cometspillere med landslagskamper på merittlista og står med 58 kamper med flagget sitt på brystet. Denne sesongen har Gintautas levert sin aller beste sesong poengmessig og med solide 31 mål og 51 poeng på 32 kamper.

En stor takk også til Extralageret og Sentrum eiendomsdrift som gjør det mulig å forlenge kontrakten for de to neste årene.

Sport har følgende å si om signeringen:
Det er veldig gledelig at Paulius fortsetter i Comet. De siste årene har han tatt steg hver eneste sesong, og han var utrolig viktig denne sesongen. For 20/21 sesongen regner heller ikke Paulius på utlendingskvoten. En publikumsfavoritt som haldenserne også kommer til å ha glede av de kommende sesongene.

Gintautas har følgende å si om signeringen:
Jeg er veldig glad for å fortsette i den grønne drakten. I løpet av sesongen så kjøpte jeg meg leilighet, og jeg trives både på og utenfor isen. Nå skal jeg jobbe hardt i sommer sammen med de andre på laget.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *