FØLG OSS:

Westin blir i Comet

Simon Westin har signert en 1+1 avtale med Comet. Unggutten har levert en veldig god sesong og gjorde totalt 28 poeng på 23 kamper, samt solide 24 i +/- statistikken. Westin er en seriøs back med gode ferdigheter spesielt offensivt. Den 21 år gamle backen med Limhamn HK som moderklubb har spilt juniorhockey i IK Pantern, Vännas HC og Troja-Ljungby.

Sport har følgende å si om signeringen:
Det er veldig gledelig at Simon fortsetter i Comet. En seriøs, offensiv og kreativ back som gjorde en veldig god figur denne sesongen. Dessverre var han skadet mot slutten av sesongen. Simon er også en veldig fin person utenfor isen.

Simon Westin har følgende å si om signeringen:
Jeg føler jeg hadde en god sesong, dessverre gikk vi ikke til kvalspill men det er helt klart målet for den kommende sesongen. Det er en veldig fin gjeng med gutter i Comet og jeg gleder meg til neste sesong. Jeg trives veldig bra i Halden og det er derfor jeg blir. Det var kjedelig å bli skadet mot slutten av sesongen. De viktige kampene hadde jeg gjerne spilt. Nå skal hele klubben jobbe videre for å bli best mulig rustet for å gå opp.

Foto: Henrik Sætra

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *