FØLG OSS:
MarkedPartnersigneringerFresenius Kabi fortsetter som hovedsponsor

IHK Comet Halden Elite

Fresenius Kabi fortsetter som hovedsponsor

Comets langvarige sponsor Fresenius Kabi fortsetter sitt samarbeid med Comet og fortsetter som en av hovedsponsorene sesongen 19/20. Opp gjennom årene har Fresenius Kabi støttet Comet gjennom tykt og tynt, og hatt flere spillere i jobb.
Tore Jobs er fornøyd med avtalen:
Kontinuitet på sponsorsiden er veldig viktig, derfor er det veldig gledelig at Fresenius Kabi er med videre. De har vært med over mange år lagt ned store ressurser i klubben i form av jobb og sponsing.

Om Fresenius Kabi:
Fresenius Kabi Norge AS tilhører det tyske konsernet Fresenius Kabi AG. I Norge har Fresenius Kabi ca. 600 medarbeidere. Vårt salgs- og markedsføringsselskap er lokalisert i Oslo. Den norske produksjonsenheten ligger i Halden.

Haldenfabrikken
Vår fabrikk i Halden produserer vannbaserte legemidler til infusjon, injeksjon, skylling og desinfeksjon i plastemballasje.
Produksjonen skjer ved blanding av løsninger, fylling av produkter i ulike forpakninger som poser, ampuller, hetteglass og flasker av plast. Produktene steriliseres, pakkes og sluttgodkjennes før forsendelse til lager og kunde.
Foruten å være den eneste kommersielle produsent av infusjonsvæsker i Skandinavia produserer også Fresenius Kabi en rekke legemidler på kontrakt for andre legemiddelfirmaer. Produktene som fremstilles i Halden leveres til over 50 land.
Vi leverer også spesialblandinger til norske sykehus, i første rekke parenteral ernæring og produkter for smertebehandling.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.