FØLG OSS:

Martin Skjørberg klar for Comet!

Comet har signert kontrakten med backen Martin Skjørberg. 21 åringen fra Sarpsborg har Sparta som moderklubb og spilte ungdomshockey i Sarpsborg før turen gikk til Lillehammer og Norges Toppidrettsgymnas hvor han spilte i 3 sesonger. Turen gikk deretter tilbake til Sarpsborg og spill for Sparta u20 Skjørberg tok turen til Gjøvik hvor han har spilt de to siste sesongene for Gjøvik i 1. divisjon.

Martin Skjørberg har følgende å si om signeringen:
Deilig at kontrakten endelig er på plass. Jeg er veldig fornøyd med å signere. Comet har et veldig spennende prosjekt på gang og jeg er glad for å være en del av det. Målet for sesongen er å bidra til laget med det spillet jeg spiller og fortsette å ta nye steg som hockeyspiller.

Glenn Johansen har følgende å si om signeringen:
Martin er en ung og treningsvillig spiller. En defensiv back med gode holdninger som får gode skussmål av tidligere lagkamerater og er en typisk.

Vi har også to utenlandske backer vi håper på å få inn i laget. Vi er enige med en, men mangler jobb noe vi ønsker raskt å få på plass. En annen back kommer også til Halden neste uke for å se på Halden/Comet. Vi har også en utenlandsk forward som vi er enige med. Han skal på jobbintervju til uken og går alt etter planen presenteres han onsdag/torsdag. Vi håper også på å få på plass en svensk målvakt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *