FØLG OSS:

Ny spiller på plass!

Anders Pedersen er klar for Comet og har signert en 1+1 kontrakt med Comet. 26 åringen starten sin karriere i Sparta og spilte juniorhockey der frem til 12/13 sesongen da han gikk til Stjernen. Anders har totalt spilt 280 seriekamper i GET-ligaen og står med 44 poeng. Pedersen anses som en stor og sterk hardtarbeidende forward som alltid går i krigen for laget. Pedersen har også 10 kamper på u20 landslaget.

Glenn Johansen har følgende å si om signeringen:
Det er gledelig å signere Anders Pedersen. Anders har blitt rutinert og erfaren GET-liga spiller med over 300 kamper i serie og sluttspillsammenheng. Anders er også en hardtarbeidende og godt trent forward som vil passe bra inn blant gutta.

Anders Pedersen har følgende å si:
Jeg er en hardtarbeidende forward som alltid gir 100%. Liker å gjøre «drittjobben» og gå foran som en ekte lagspiller. Valgte mitt med Comet kom etter gode dialoger med styret i Comet og at jeg kjenner mange i laget fra før av. Kopperud og Nipe har helt klart gjort valget lettere. Comet har et mål om opprykk, og dette frister det å være med på. Denne sesongen håper jeg vi framstår som et godt og solid lag som jobber for hverandre.

Foto: Sofie Kitterød

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *