FØLG OSS:
SportSpillersigneringerNygård er med videre!

IHK Comet Halden Elite

Nygård er med videre!

Dan Nygård kom til Comet før forrige sesong og forwarden leverte totalt 26 poeng på 32 kamper. Den rutinerte spilleren var også lagets kaptein under 18/19 sesongen. 32 åringen fra Fredrikstad har spilt 496 kamper i GET-ligaen for Stjernen, Tønsberg, Lillehammer og Manglerud Star og står med totalt 220 poeng fordelt på 96 mål og 124 assist.

Tankene til Dan angående signeringen:

Jeg er veldig glad for muligheten til videre spill i Comet. Er spent og gleder meg til å ta fatt på en ny sesong i grønt.

Fjoråret var litt skuffende, vi hadde alle forutsetninger for og lykkes og rykke opp, men tapte på målstreken. Det var veldig bittert, så vi skal gjøre alt som står i vår makt for å unngå en lignende situasjon i år. Tror vi får ett spennende og veldig godt lag kommende sesong. Gutta trener beinhardt om dagen, så vi møter godt forberedt og skal bite godt fra oss.

Runar Eidissen i sport har følgende å si:
Det er gledelig at vi har med kapteinen videre. Dan og vi er enige om at han ikke hadde den aller beste sesongen, men Dan har mye mere å bidra med både på isen og i garderoben. Han er en spiller med mye rutine, noe som er viktig blant de unge spillerne vi har.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.