FØLG OSS:

Nygård er med videre!

Dan Nygård kom til Comet før forrige sesong og forwarden leverte totalt 26 poeng på 32 kamper. Den rutinerte spilleren var også lagets kaptein under 18/19 sesongen. 32 åringen fra Fredrikstad har spilt 496 kamper i GET-ligaen for Stjernen, Tønsberg, Lillehammer og Manglerud Star og står med totalt 220 poeng fordelt på 96 mål og 124 assist.

Tankene til Dan angående signeringen:

Jeg er veldig glad for muligheten til videre spill i Comet. Er spent og gleder meg til å ta fatt på en ny sesong i grønt.

Fjoråret var litt skuffende, vi hadde alle forutsetninger for og lykkes og rykke opp, men tapte på målstreken. Det var veldig bittert, så vi skal gjøre alt som står i vår makt for å unngå en lignende situasjon i år. Tror vi får ett spennende og veldig godt lag kommende sesong. Gutta trener beinhardt om dagen, så vi møter godt forberedt og skal bite godt fra oss.

Runar Eidissen i sport har følgende å si:
Det er gledelig at vi har med kapteinen videre. Dan og vi er enige om at han ikke hadde den aller beste sesongen, men Dan har mye mere å bidra med både på isen og i garderoben. Han er en spiller med mye rutine, noe som er viktig blant de unge spillerne vi har.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *