FØLG OSS:

Sponsoroppdatering!

Tista-Senter har signert en ny sponsoravtale med Comet og kjøpesenteret fortsetter som bronsesponsor den kommende sesongen.

«Tista senter ligger i Halden sentrum, langs elven Tista. Hos oss er det lett framkommelig og kundevennlig. Vi har meget gode parkeringsforhold med 420 gratis plasser. Alt er på en flate og vi har fem innganger, noe som gjør det fint for deg med barnevogn eller rullestol.  Tista senter ble reåpnet april 2013 og framstår som et nytt og moderne senter med en hyggelig atmosfære. Tista senter er kjent for alle sine aktiviteter. «Det skjer alltid noe», får vi høre fra våre kunder. Vi prøver å gjøre det så trivelig som mulig for våre kunder. Vi kan nevne minikonserter, barneaktiviteter, moteshow, elvefestival, høstmarked. Butikkene våre er aktive med nyheter, kampanjer og tilbud gjennom hele året. Velkommen til en hyggelig handel.»

Power Halden har signert en ny avtale med Comet og er bronsesponsor for Comet den 19/20 sesongen.

«POWER-suksessen startet i Danmark i 2015. Senere åpnet vi i Finland og Sverige, og i mai 2017 kom POWER til Norge.
I POWER ønsker vi alltid å ligge ett steg foran, fordi vi vet at smarte, effektive løsninger holder prisene lave, samtidig som det gir den beste handleopplevelsen for kundene.
Vi kaller butikkene våre POWER-butikker og de er fylt opp av ENGASJERTE medarbeidere, et GIGANTISK produktutvalg – og alltid OPPDATERTE nettpriser.  Prisroboten skanner markedet og oppdaterer prisene på nett og på digitale prisskilt i våre POWER-butikker.»

Mitt Bad AS er et Sarpsborg-firma som er ny sponsor i Comet har signert som grønn iskriger den kommende sesongen. Velkommen til Comet.

«MittBad AS er en mesterbedrift som er lokalisert i Sarpsborg. Som totalleverandør på renovering av bad er vi en av de ledende bedriftene på markedet.

Med vår kompetanse kan tilby våre kunder en totalpakke for realisering av drømmebadet basert på kunders ønsker og vår erfaring. Vi har flotte og dyktige samarbeidspartnere som gjør at vi kan levere dere en komplett løsning på ditt bad.»

Wayne’s Coffee kom inn som sponsor i Comet forrige sesong og fortsetter som grønn iskriger også den kommende sesongen.

«Wayne’s Coffee er plassert midt i Tista senter med egen uteservering om sommeren. Hos oss får du masse god drikke og spise. Alle matrettene er nysmurt og ferske samme dag de selges.»

Pizzabakeren Halden fortsetter også i Comet den kommende sesongen og fortsetter som grønn iskriger

Pizzabakeren Halden holder til på Brødløs. Pizzabakeren er en av de raskest voksende pizzakjedene i landet. Kjeden har på svært kort tid satt seg på Norgeskartet med over 170 utsalgssteder pr. i dag – og mer skal det bli. Mottakelsen i markedet har vært fantastisk og lovordene er mange for pizzaen med de nybakte bunnene og den gode smaken.

Ønsker din bedrift å bli med på Comet-laget? Ta kontant med Tore Jobs på 

TLF: 907 44 966
MAIL: torejobs@gmail.com / marked@cometelite.no

 Foto: Sofie Kitterød

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *