FØLG OSS:

Comet forsterker med forwarden Christopher Usov

Comet har i dag signert en avtale med forwarden Christopher Usov. Forwarden kommer fra Estland, men har spilt i Sverige i hele sitt liv med unntak av 10 kamper i USA. Usov er en stor forward med en høyde på 191 cm og 90 kg. Denne sesongen har Usov spilt for Åker/Strängnäs i divisjon 2 hvor han har gjort 44 poeng på 27 kamper. Usov spilte også B-VM for Estland og leverte der 1 mål på 5 kamper.

Vi må også takke Grimsrud som stiller med jobb for Christopher Usov og gjør denne signeringen mulig.

En stor takk også til Byens Hockeyspiller Halden som stiller med midler. Takk til alle som har bidratt og spesielt Flis og Malerservice.

Gjengen i Byen Hockeyspiller Halden har følgende å si:
Vi må takke alle som har bidratt, og Flis og Malerservice som bidro stort denne gangen. Vi håper at Usov skal bli en publikumsfavoritt i Halden ishall. Vi setter igjen stor pris på haldensernes respons og engasjement og vi ønsker også å takke klubben for et godt samarbeid.

Glenn Johansen har følgende å si:
Usov er en spiller som har gjort mye poeng gjennom hele karrieren. En spiller med et bra skudd og teknikk som vi håper skal gjøre det godt i den grønne trøyen.

Christopher Usov gleder seg til å spille i grønt:
Det er veldig morsomt med en ny utfording. Jeg har fått et veldig bra intrykk av Comet og tror det blir en veldig bra sesong. Målet er helt klart å rykke opp. Jeg er en spiller som liker å ha mye puck og skyter mye, men jeg kan også spille frem mine medspillere.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *