FØLG OSS:

Ny keeper klar for Comet

Comet har dag signert kontrakt med den svenske målvakten William Lundsten. Den 23 år gamle målvakten kommer fra Nyköping og har Nyköping HK som moderklubb. Lundsten beskrives som en rask keeper med god skøyteteknikk og bra spillerforståelse. I tillegg til klubber i Nyköping har Lundsten vært innom Vita Hästen i Norrköping og Karlskrona. Forrige sesong spilte han for Nyköping Gripen i svenske 1. divisjon der han spilte 18 kamper og hadde en redningsprosent på 88,4%

William Lundsten har følgende å si:
Jeg vil beskrive meg selv som en moderne målvakt som har en god skøyteteknikk og bra spilleforståelse som alltid hjelper backene i forsvarsspillet. En god venn av meg tipset om Comet og siden første samtale har dette føltes veldig bra, i Comet kommer jeg til å trives godt. Inntrykket jeg har av klubben er veldig bra, bare positive vibes. Det føles som at hele klubben er en stor familie som jobber for å nå de samme målene. Målet for sesongen er helt klart å være en av topplagene i serien og kvalisifere oss.

Sport har følgende å si:
Vi har fått gode skussmål om William. Vi har troen på at han er med på å skape en sterk trio på målvaktssiden. Gode målvakter er en viktig faktor for å nå målet om kvalifikasjon til GET-ligaen.

 Foto: Sofie Kitterød, Halden Arbeiderblad

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *